Κλάους Σβαμπ: «Θα επανεκπαιδεύσουμε τους δασκάλους και θα διδάξουμε στα σχολεία την Μεγάλη Επανεκκίνηση»! «Θα μας βοηθήσει η Cisco και όλες οι μεγάλες εταιρείες»

O Κλάους Σβαμπ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ βρίσκονται στην τελική ευθεία για να προωθήσουν την εφιαλτική ατζέντα της Μεγάλης Επανεκκίνησης προχωρώντας σε μια τεράστια επιχείρηση πλύσης εγκεφάλου, μέσω της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων!

«H πρωτοβουλία μας για την εκπαίδευση… έχουμε την Cisco… και πρακτικώς όλα τα μεγάλα ονόματα… θα φέρουμε την επανάσταση στην εκπαίδευση…θα επανεκπαιδεύσουμε τους δασκάλους… θα βάλουμε στην θέση τους ένα νέο βιογραφικό» είναι μερικά από αυτά που ανακοίνωσε για την εκπαίδευση ο Κλάους Σβαμπ.

«Δίνουμε έμφαση σε συνεργασίες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την Παγκόσμια εκπαιδευτική πρωτοβουλία μας!

Υπό την ηγεσία της Cisco και πολλών άλλων εταιρειών προσπαθούμε να φέρουμε επανάσταση στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ιορδανίας, της Αιγύπτου και τώρα του Μπουρούντι.

Δουλεύοντας μαζί με τις τοπικές αρχές, εργαζόμαστε επίσης μαζί με την UNESCO, όχι μόνο για να εξοπλίσουμε τα σχολεία αλλά και για να επανεκπαιδεύσουμε τους δασκάλους, ώστε να βάλουν το νέο πρόγραμμα σπουδών (την Μεγάλη Επανεκκίνηση) στα σχολεία, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Κλίντον (είναι εντυπωσιακό πως οι Δημοκρατικοί και τα ίδια γνωστά κλασσικά ονόματα εμπλέκονται πάντα με το WEF τον Κλάους Σβαμπ, τον Τ.Σόρος και γενικότερα με όλους τους παγκοσμιοποιητές)».

loading...