ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΟΦΗ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ

ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΛΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. 


Gary D. Barnett
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Είναι θλιβερή η κατάσταση των πραγμάτων όταν αναλογιστεί κανείς ότι ο 21ος αιώνας θα επισκιάσει σίγουρα τον 20ό αιώνα σε θανάτους στα χέρια των

κυβερνήσεων και των κυβερνώντων τεράτων που ελέγχουν αυτές τις κυβερνήσεις. 

Το προσαρμοσμένο σύνολο των εκτιμήσεων του Rummel για τους θανάτους του 20ου αιώνα λόγω κρατικής δημοκτονίας μετά την αλλαγή του αιώνα, ανήλθε σε πάνω από 262.000.000 ανθρώπους. 

Είμαι βέβαιος ότι αυτό εξακολουθεί να απέχει πολύ από ένα ακριβές σύνολο, καθώς οι περισσότεροι από τους δεκάδες εκατομμύρια θανάτους σε πολέμους, ειδικά στους παγκόσμιους πολέμους, δεν είχαν καν υπολογιστεί. 

Θα γίνει πολύ χειρότερα κατά τη γνώμη μου στο μέλλον, αν και η απόκρυψη των θανάτων πίσω από τον μανδύα του ψεύδους σχετικά με ψεύτικους ιούς, ενέσεις βιολογικών όπλων και άλλα δηλητήρια, με τις πολλές άλλες συνοδευτικές αιτίες των κρατικών δολοφονιών, μάλλον δεν θα αναφερθεί ως δημοκτονία. 

Σε αυτόν τον αιώνα, δισεκατομμύρια αντί για εκατομμύρια θα μπορούσαν να πεθάνουν στα χέρια των τυράννων.

Στον σημερινό κόσμο, το φαινόμενο αυτό είναι τόσο ποικιλόμορφο ως προς τη μέθοδο και το αποτέλεσμα, ώστε να καλύπτεται από ακραία πολυπλοκότητα- σκόπιμα θα μπορούσα να προσθέσω, σε τέτοιο επίπεδο που είναι σχεδόν αδύνατο να διακρίνει κανείς μια ακριβή αναφορά. 

Αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι ένα σχεδιασμένο ελάττωμα που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως τρόπος για να συγκαλυφθεί η αλήθεια. Θα χρησιμοποιηθεί κάθε δυνατή οδός για να επηρεαστεί η μαζική δημοκτονία, επιφέροντας έτσι ένα τεράστιο γεγονός αποπληθυσμού που θα χρεωθεί σε μυριάδες αιτίες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ  ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...