Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΩΘΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

 Η ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΒΑΒΕΛ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ

Gary D. Barnett
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Τα φεουδαρχικά συστήματα του παρελθόντος συγκέντρωσαν όλη την ιδιοκτησία της γης, και επομένως όλη την εξουσία, μακριά από τις μάζες και στα χέρια των λίγων “ελίτ”. Δεν ήταν

τίποτα λιγότερο από ένα ολοκληρωτικό σύστημα δουλείας, και επομένως, η εξάλειψη της ελευθερίας. 

Αυτό ακούγεται δυσοίωνο, και είναι, αλλά η φεουδαρχία είναι ακριβώς αυτό που επιδιώκεται σήμερα από την άρχουσα και πολιτική τάξη. 

Σε αυτή τη σημερινή ταχέως εξελισσόμενη μετατροπή προς μια φεουδαρχική κοινωνία, υπάρχει σίγουρα ένα σχέδιο κατάληψης της ιδιωτικής γης στα σκαριά, αλλά αυτό το σύστημα που οικοδομείται σήμερα βασίζεται περισσότερο στον απόλυτο έλεγχο όλων των οικονομιών και των νομισματικών συστημάτων, προκειμένου να υποτάξει τους πάντες.

Σκεφτείτε χωρίς προκαταλήψεις, ότι εσείς είστε τώρα ο στόχος αυτού του κράτους, δεδομένου ότι ελέγχεστε, και επομένως τους ανήκετε, σε κάθε επίπεδο της ζωής, αντί να μπορείτε να ελέγχετε το δικό σας μυαλό, το σώμα, τον ψυχισμό και το πεπρωμένο σας. 

Αυτή η συμπεριφορά των τεράτων του κράτους είναι μια κτηνωδία σε κάθε πτυχή της ύπαρξής του. Το να αποδεχτείτε οτιδήποτε από αυτά, είναι απλά μια παραδοχή ότι δεν είστε τίποτα περισσότερο από σκλάβος αυτού του αποτρόπαιου συστήματος, όπου κάτι που αυτοαποκαλείται κυβέρνηση, μπορεί να διεκδικεί ψευδή εξουσία πάνω σας, δηλώνοντας ανοιχτά ότι έχετε μόνο “δικαιώματα” που σας επιτρέπουν οι κρατικοί κακοποιοί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...