Η ΣΥΡΡΙΚΝΟΥΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…

Γράφει ο Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης,
Δικηγόρος Αθηνών

«Δωσ’ μου τηλεόραση και χάμπουργκερ αλλά μη μου φορτώνεις τις ευθύνες της ελευθερίας»1
Έχει πολλές φορές λεχθεί ότι η συμμόρφωση και

υποταγή των πολιτών στο παγκόσμιο κυρίαρχο αφήγημα της υγειονομικής κρίσης η οποία προκλήθηκε από τον κορωνοϊό SARS–CoV-2 οφείλεται κατά κύριο λόγο στην καθηλωτική δύναμη της τηλεοπτικής χειραγώγησης.

Σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο τα αργυρώνητα και αξιοθρήνητα Μ.Μ.Ε.Ε. (Μέσα Μαζικής Επιρροής και Εξαπάτησης), ευρισκόμενα σε διατεταγμένη υπηρεσία της αντίχριστης Ν.Τ.Π., εξαπέλυσαν μια πρωτοφανή στα τηλεοπτικά χρονικά επίθεση φόβου, υστερίας, σύγχυσης και παραπληροφόρησης που αποσκοπούσε στην εξουδετέρωση της ελεύθερης βούλησης και κριτικής ικανότητας των πολιτών.

Υπό τις συνθήκες αυτές, η κυρίαρχη πολιτική και οικονομική ελίτ κατόρθωσε στις περισσότερες δυτικές χώρες να χειραγωγήσει επιδέξια την σκέψη, το συναίσθημα και την συμπεριφορά των πολιτών, καθώς τους έσυρε ως υπνωτισμένους και άβουλους στην δυνητικά θανατηφόρο εμβολιαστική καρέκλα.

Δυστυχώς η ολοκληρωτική επικράτηση και η ανεξέλεγκτη ισχύς και επιρροή των ΜΜΕΕ στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης ανέτρεψε τις διανοητικές αντιστάσεις των ανθρώπων και τελικώς κατέπνιξε την ελευθερία της σκέψης, εφαρμόζοντας την αλάνθαστη μέθοδο «χειραγώγηση με εικόνες», η οποία μετατρέπει τους πολίτες σε πειθήνια και άβουλα όντα, που αδυνατούν να σκέπτονται, να επιλέγουν και να αποφασίζουν και μοιραία αιχμαλωτίζονται καθοδηγούμενοι από την δύναμη της τηλεοπτικής εικόνας.





loading...