ΑΚΚΕΛ: Τώρα που βούλιαξαν τα υποτιθέμενα σχέδια των ΗΠΑ για ανάπτυξη του λιμανιού Αλεξανδρούπολης, να δούμε τί κατέστρεψαν οι ΗΠΑ-Βρετανία στο μεταξύ;

«Οι ΗΠΑ πάντοτε παρατούν τους υπηρέτες τους». Αυτό πια είναι αποδεδειγμένο και γνωστό σε όλους αν και αρκετοί και στην Ελλάδα επιμένουν να παίζουν αμερικανικά παιχνίδια ξεχνώντας ότι οι σημερινές ΗΠΑ δεν έχουν καμία σχέση με τις ΗΠΑ που θέλουν να νομίζουν ότι ήταν επί Ψυχρού Πολέμου. Οι ΗΠΑ σήμερα είναι αυτό το οποίο οι Αμερικανοί πολεμούσαν, δηλαδή του Μπολσεβικισμού και παλιότερα του Ναζισμού. Συμπεριφέρονται σε εμάς «τους συμμάχους» όπως η Σοβιετική Ένωση συμπεριφέρονταν στις «Δημοκρατίες» της Ανατολικής Ευρώπης.

Η Αλεξανδρούπολη είναι ένα τέτοιο ηχηρό παράδειγμα όπου οι ΗΠΑ παράτησαν εκτεθειμένους τους «βολικούς ηλίθιους» στην περιοχή και στην Αθήνα που χρησιμοποιούσαν για πέντε χρόνια τουλάχιστον και ακυρώθηκαν τα υπερθαυμάσια σχέδια εξαγοράς του λιμανιού ως απαραίτητης προϋπόθεσης για να αναπτυχθεί.

Όλοι μαζί τάιζαν «σανό» την τοπική κοινωνία και την Ελλάδα για ανάπτυξη της περιοχής μέσω του λιμανιού … το οποίο όμως πρέπει να είναι σε αμερικανικά χέρια για να εξυπηρετεί τα στρατεύματα των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας. Στο «σανό» είχαν ρίξει και «βιταμίνες» ασφάλειας, ότι οι ΗΠΑ υποτίθεται θα εγγυηθούν την ασφάλεια της περιοχής, αφού τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας οι ΗΠΑ τις θεωρούν άχρηστες και τόσα χρόνια δεν μπόρεσαν να προστατεύσουν τον Έβρο! Έκαναν την περιοχή στόχο πυρηνικών όπλων και λένε ότι είανι προστατευμένη.

Κανένας δεν πιστεύει ότι οι ΗΠΑ θα κάνουν κάτι κατά της Τουρκίας, για προστασία της Ελλάδας, αλλά σίγουρα θα πολεμήσουν κατά της Ρωσίας μέχρι τον τελευταίο Αλεξανδρουπολίτη.

Από την προηγούμενη δεκαετία, μέσα στην λύσσα των κυβερνήσεων που εξαπέλυσαν τα Mνημόνια κατά του ελληνικού λαού, η Αλεξανδρούπολη είχε αρχίσει να βλέπει στην πράξη ανάπτυξη και να έχει ασύγκριτα μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, μέσω της ελληνορωσικής συνεργασίας στην οποία η περιοχή ήταν από τα περισσότερα προνομιούχα κέντρα. Η υποτιθέμενη ανάπτυξη, που μάς μιλούσαν μέχρι τώρα οι «βολικοί ηλίθιοι» και οι χειριστές τους, υπήρχε ήδη στην πραγματικότητα και τορπιλίστηκε από το αμερικανικό και βρετανικό παρακράτος. Απαίτησαν να γίνει ρήξη των σχέσεων με τη Ρωσία, ώστε αφενός μεν η Τουρκία να διορθώσει τις απόλυτα εχθρικές σχέσεις που είχε μαζί της και η Ρωσία να μολυνθεί με την τουρκική συνεργασία. Από την άλλη πλευρά για να αφεθεί στα χέρια του αμερικανικού παρακράτους η περιοχή της Αλεξανδρούπολης ως απολύτως ελεγχόμενη περιοχή για να εγκατασταθούν οι στρατιωτικές βάσεις.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6996840866, 6984581480

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6996840866, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.tiktok.com/@vakis_tsiompanidis

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

1/12/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...