Εχω να σου πω τα εξής:

Λοιπόν, καθόλου αξιότιμε και καθόλου κύριε, αλλά σφετεριστή της εξουσίας που σου παρέδωσε ο Κυρίαρχος Ελληνικός λαός, από τον οποίο πηγάζουν όλες οι εξουσίες και όφειλες να τις ασκείς υπέρ Αυτού, έχω να σου πω τα εξής:

Η δήθεν διαβούλευση που είναι απλά μία παρωδία, στην οποία συμμετέχουν σε πολύ λίγες περιπτώσεις μερικές δεκάδες συμπολιτών μας, αλλά και εκατομμύρια να ήταν, δεν υπάρχει πρακτικό όφελος από τη διαδικασία αυτή, διότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο χρήσιμος και ουσιαστικός ΔΙΑΛΟΓΟΣ που απαιτείται από ένα σύστημα άμεσης δημοκρατίας, όπου θα υπήρχε κάποιος εκπρόσωπος για να προωθήσει τις αποφάσεις του λαού προς εκτέλεση.

Εδώ, τυπικά “έχουμε” ένα σύστημα αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, στο οποίο εσείς αποφασίσατε ότι λειτουργείτε κάτω από το καθεστώς της “ελεύθερης εντολής”, χωρίς ο πολίτης να είναι σε θέση, έστω, να σας υποδείξει τα θέλω του και εσείς αποφασίζετε ερήμην του, ως να είναι ένας ανόητος, επιβάλλοντάς του, τα δικά σας θέλω.

Όμως, εδώ ούτε και αυτό κρατάτε, αφού έχετε παραβιάσει με ή χωρίς προσχήματα όλα τα άρθρα και τις παραγράφους του Συντάγματος, ενώ επίσης έχετε παραβιάσει όλο τον Ποινικό Κώδικα κατ’ επανάληψη και μεταπέσατε σε στυγνούς δικτάτορες μεταβάλλοντας το πολίτευμα και μετατρέποντάς το σε συγκεκαλυμμένη – αλλά ευκόλως αντιληπτή για τον καθένα – δικτατορία, όταν έχετε προσβάλλει και καταργήσει όλα τα ατομικά και συνταγματικά κατοχυρωμένα με διεθνείς συνθήκες δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη.

Είσαι υπουργός δικτάτωρ του προϊσταμένου σας πρωθυπουργού δικτάτορα και  όλοι σας αποτελείτε μία εγκληματική οργάνωση, οι οποίοι βρίσκεστε σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Το φυσικό θα ήταν από τη στιγμή που είμαι εγώ ο κυρίαρχος λαός και ο φυσικός σου προϊστάμενος να σε απολύσω στις ερχόμενες εκλογές, αλλά όμως γνωρίζω ότι θα είναι νόθες.

Και θα είναι νόθες, διότι ακόμη και αν άλλαζα μαζί με τους συμπατριώτες μου (δεν εξετάζω τους αλλοδαπούς που όλοι μαζί νομιμοποιήσατε παρανόμως και τολμήσατε να τους δώσατε πολιτικά δικαιώματα στη χώρα των Καραϊσκάκηδων και Κολοκοτρωναίων), μάθαμε πλέον ότι το νόθο σύστημα διαθέτει τις εφεδρείες, ώστε ό,τι και να επιλέξει ο πολίτης ,  αυτό να εκτελεί τα σχέδια των ανθελλήνων.

Γνωρίζουμε πια, πως στα κρίσιμα ζητήματα, που σας ενδιαφέρουν να προωθήσετε, είστε ΟΛΟΙ ΕΝΑ, (Σκόπια, #μβόλια, αποστρατικοποίηση Νήσων και αποδυνάμωση της χώρας και του Έλληνα που πετάτε από το σπίτι του).

Κανείς από την αντιπολίτευση, πέρα από άνευρες και εξασθενημένες ψευτο-δηλώσεις δεν βγήκε να δηλώσει, το προφανές. Ότι δηλαδή είστε δικτάτορες οι οποίοι έχετε καταλύσει το πολίτευμα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας στην Ελλάδα και πως πρέπει να οδηγηθείτε για αυτό αλλά και για όλες τις κακουργηματικές σας πράξεις όπως: (Καταλήστευση Ταμείων, Ίμια, απάτη του Χρηματιστηρίου με την κλοπή των περιουσιών των Ελλήνων, την μεταφορά του χρυσού της Ελλάδος εκτός αυτής, την απάτη του ψευτο-χρέους που δημιούργησαν σε βάρος μας οι Τραπεζίτες μαζί με εσάς του δήθεν πολιτικούς, αλλά στην κυριολεξία πράκτορες ξένων δυνάμεων και συμφερόντων – αφού οι περισσότεροι κατά δήλωση του Τζέφρυ Παπανδρέου δεν είστε Έλληνες – όπως σωστά παρουσίασε και εξέθεσε στο ευρύ κοινό, ο πρώην Πρόεδρος του Α. Πάγου κος Β. Νικόπουλος, με ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΥΡΩΘΕΝΤΑ μνημόνια, με τα οποία πετσοκόψατε παρανόμως τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων νοικοκυραίων).

Είστε λοιπόν δικτάτορες και μέλη εγκληματικής οργάνωσης και με τέτοια αποβράσματα ούτε συζητώ ούτε διαβουλεύομαι, αλλά προσωπικά επιζητώ και προσεύχομαι στον Τριαδικό Θεό να μας απελευθερώσει από την τυραννία σας, αλλά κάνω και ότι περνά από το χέρι μου για να επέλθει η νέμεση, η οποία αναμένω να πέσει ως κεραυνός επί των αφορισμένων, αντίχριστων, μασονικών και σατανικών κεφαλών σας για όσα πράξατε σε βάρος του εξαπατημένου και πολλές φορές αφελούς και ευκολόπιστου Ελληνικού λαού.

Να είστε βέβαιος, πως ΟΛΟΙ οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΘΑ πληρώσετε και θα τιμωρηθείτε ΣΚΛΗΡΑ.

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

Συνεπώς δεν νομιμοποιήστε και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να λαμβάνετε πλέον αποφάσεις για εμάς, ενθυμούμενος τα πολύ προφητικά λόγια του Β. Παπακωνσταντίνου, όταν τραγουδούσε για αυτά που θα γίνονταν και έγιναν, αλλά και συνεχίζουν να γίνονται για εμένα χωρίς εμένα.

ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΩ !

loading...