«ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»: Έτσι θα φέρουν τον ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ, τι δηλώνει αρχιεπίσκοπος – ΒΙΝΤΕΟ

 

Ενώ όλοι θα νομίζουν πως έρχεται δικαιοσύνη…

Ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò, πρώην Αποστολικός Νούντσιος στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει παρεκκλίνει από τη γραμμή του κόμματος του Βατικανού για πολλά ζητήματα. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι έχει διαφωνήσει σε πολλά θέματα που σχετίζονται με τον Covid και την Ρωσία.Σε νέα του παρέμβαση κάνει λόγο για «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»!!! Ωστόσο υπάρχει μία μεγάλη πονηριά!!!

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Είναι ένα παγκόσμιο πραξικόπημα εναντίον του οποίου είναι σημαντικό να ξεσηκωθούν οι άνθρωποι και να χρησιμοποιήσουν το όργανο του κράτους για να ξεκινήσουν μια διεθνή δικαστική διαδικασία (σ.σ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!!! ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ).

Η απειλή είναι επικείμενη και σοβαρήμ αφού το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το ανατρεπτικό του έργο και αυτοί που κυβερνούν τα έθνη έχουν γίνει όλοι είτε σκλάβοι είτε έχουν εκβιαστεί από αυτή την Διεθνή Μαφία».

Δείτε:

loading...