Αν βάλουν χέρι στο Αιγαίο έχει πέσει στρατηγικά όλη η Ελλάδα. Ακούει κανείς?

Το ξαναλέω: Η μόνη απάντηση στον καθυστερημένο καραγκιόζη Ακάρ πρέπει να είναι η άμεση επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια σε ολόκληρη την Κρήτη. Δεν γίνεται να μας απειλεί ένας βλάκας και εμείς να μιλάμε ευγενικά και με καθώς πρέπει τρόπο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ένας βάρβαρος και απολίτιστος λαός καταλαβαίνει μόνο με σκληρά λόγια και βία.

 Ποια Τουρκία ρε γαμομογγόλε και ποιόν επεκτατισμό της Ελλάδας βλέπεις που από όταν η κολοφάρα σου εμφανίστηκε από τις μογγολικές στέπες μόνο αυτό κάνετε;

Οταν υπουργος κανει τετοιες δηλωσεις τι περιμενουμε απο τους τουρκους. Σιγα μην απαντησει ο Κυριακος οπως πρεπει….αυτος μονο αερα βλεπει σε οτι κ αν κανουν οι τουρκοι.

Ν.Δένδιας για Λιβύη, ΑΟΖ & σχέσεις Τρίπολης- Άγκυρας: «Έχουμε μικρές δυνάμεις – Δεν μπορούμε χωρίς χρήματα & Στρατό να εμποδίσουμε τους Τούρκους»

Η τουρκία έχει λέει ακτογραμμή 1800 χλμ. Σιγά το επιχείρημα γιατί η ακτογραμμή της Ελλάδας είναι πολλαπλάσια από την ακτογραμμή της Τουρκίας.

Ο τουρκος απειλεί στα “ίσα” με πολεμο και η ελληνική “κυβέρνηση” μπλαμπλαρει περί διεθνούς δικαίου και άλλα τέτοια “χαζα”…. Κατά τα άλλα, είμαστε συμμαχοι με την Τουρκια μέσω του ΝΑΤΟ. Τώρα πως γίνεται μια συμμαχος χώρα να απειλει μια άλλη συμμαχο χώρα, αυτό, μόνο οι Αμερικανοί το ξέρουν. ΥΓ. Αν η “κυβέρνηση” πιστεύει τόσο πολύ το διεθνές δίκαιο, τότε γιατί δεν επεκτείνει στα 12νμ?… Τι περιμένει? Φυσικά το ερώτημα είναι ρητορικό… γιατί ως γνωστόν τα προτεκτορατα και οι μπανάνιες δεν έχουν εθνική υπόσταση. Για να ξέρουμε τι λέμε…

Αν δεν είχαμε τους “Τούρκους εσωτερικού”*, δεν θα ανησυχούσα καθόλου. Βασικά, αν καταφέρουμε να απαλλαγούμε από αυτό το βαρίδι, θα υπάρξει και νέα “επεκτατικότητα” της Ελλάδας εις βάρος των μογγόλων. *: Αλβανούς, Πακιστανούς, αριστερούς ανωμαλιάρηδες, ΕΛΙΑΜΕΠες και κάθε λογής υπέρμαχους των “εντίμων συμβιβασμών”

12 μιλια και σιγα μην κανεις πολεμο γυφτακο Ουννομογγολε… Αλλα με την Κουλα και τους υπολοιπους πολιτικούς σωθηκαμε…

loading...