Της Λέττας Καλαμαρά  * 

Οι αποκαλύψεις ότι ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγός Φλώρος Κωνσταντίνος και ο Αρχηγός του Ελληνικού Στρατού Λαλούσης Χαράλαμπος αποτελούν εχθρούς του Κράτους και βρίσκονται υπό παρακολούθηση αποτυπώνει την εθνική μας σήψη και κατάντια. Βαριές κατηγορίες στη συνείδηση του έθνους, του λαού μας και των Ελλήνων Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και οπλιτών.

Όταν οι ηγήτορες του πυρήνα του Κράτους, οι Αρχηγοί του ένδοξου στα πεδία των μαχών πάλαι ποτέ Στρατού μας, αυτοί που θα οδηγήσουν τους Έλληνες Αξιωματικούς και Οπλίτες στην υπέρτατη θυσία για την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας έναντι κάθε επιβουλής και ιδιαίτερα της εχθρικής συμμάχου Τουρκίας, αποτελούν, όπως έλεγε και η αρμόδια Εισαγγελέας της ΕΥΠ κα Βλάχου υποκείμενα παρακολούθησης που “πάνε να πουλήσουν την πατρίδα”, ο πάτος του βαρελιού του ελληνισμού ξύστηκε αν όχι τρύπησε πια.

Το πρώτο εφιαλτικό γεγονός που μπορεί να συμβαίνει είναι ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας ο κ.Μητσοτάκης παρακολουθούσε τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων και των κ.κ. Φλώρου και Λαλούση, ως εχθρούς του Κράτους φοβούμενος την ανατροπή της δημοκρατίας και το πούλημα της πατρίδας. Τότε πλέον αποτυπώνεται μία υπαρκτή απειλή κατά της δημοκρατίας από το ίδιο το Κράτος και τις Αρχές του, μία επικίνδυνη εξέλιξη που απαιτεί άμεση εκκαθάριση κάθε “εχθρικού” θύλακα της δημοκρατίας με την αποπομπή των εμπλεκομένων.

Το δεύτερο εφιαλτικό γεγονός που μπορεί να συμβαίνει είναι ότι η παρακολούθηση όλων των Στρατηγών συνέβαινε εν αγνοία του Πρωθυπουργού είτε από συγγενείς και φίλους είτε από εξωθεσμικά κέντρα που αποδεικνύει τόσο την ανικανότητα του Κράτους, την αποτυχία της ΕΥΠ και της Κυβέρνησης και του Στρατού συνολικά, για την οποία πρέπει να αποχωρήσουν όλοι όσο και την ύπαρξη “εχθρών” του Κράτους εντός των πυλών με ανενόχλητη δράση. Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται πού κατέληγαν επ’ αμοιβή προφανώς τα προϊόντα των υποκλοπών την ώρα που η σύμμαχος εχθρός Τουρκία έχει ονειρώξεις γαλάζιας πατρίδας, με θρυμματισμένη την ελληνική σημαία βαμμένη στο κόκκινο με αίμα Ελλήνων εξαπατημένων ηρώων.

Το τρίτο εφιαλτικό γεγονός που μπορεί να συμβαίνει που υιοθετεί ενίοτε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Οικονόμου εν ονόματι του κ.Μητσοτάκη είναι ότι τα δημοσιεύματα είναι φαντασιώσεις και ουδείς παρακολουθούσε ουδένα. Τότε εδώ και μήνες θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη απάτη βόμβα στα θεμέλια της δημοκρατίας και του Ελληνικού Στρατού την οποία οφείλει να εξουδετερώσει αυθημερόν ο κ.Μητσοτάκης και οι κ.κ. Φλώρος και Λαλούσης. 

Να οδηγήσουν στη φυλακή τους εμπνευστές τους ακόμα και αν βρίσκονται στο εξωτερικό ή στη σύμμαχο εχθρό Τουρκία αν θέλουν να είναι πραγματικοί Πρωθυπουργοί και Αρχηγοί και όχι πιόνια εξουσίας, περιορισμένοι σε λογίδρια εθνικών επετείων, την ώρα που οι Τούρκοι με τους ντόπιους συνεργάτες τους “πατριώτες” παραβιάζουν τα ιερά εδάφη, ύδατα και τον αέρα της Ελλάδας, την ώρα που παραβιάζουν τα σπίτια Ελλήνων Αξιωματικών και τραυματίζουν ψυχές και σώματα ανήλικων παιδιών τα οποία ορκίστηκαν και όφειλαν να υπερασπίζονται. Να μην ποιούν τη “νήσσαν” για κάτι τόσο σοβαρό, τόσο τραγικό για την ιστορία μας.

Αν δεν μπορούν ο κ.Μητσοτάκης και οι κ.κ. Φλώρος και Λαλούσης να αντιμετωπίσουν τη σημερινή αποκάλυψη ας αποχωρήσουν εντίμως και ας περιοριστούν σε φιέστες και συναυλίες σε ατομικό και όχι υπηρεσιακό επίπεδο. Ηγούνται ενός έθνους και στρατού και αν δεν είναι αντάξιοι, δεν μπορούν να αμαυρώνουν τις ψυχές εκείνων που έταξαν τη ζωή τους και τα παιδιά τους στην αληθινή υπεράσπιση της Ελλάδας. Ας κάνουν στην άκρη για αυτούς που δεν φοβούνται να αντιμετωπίσουν τις αποκαλύψεις.

Ας αποφασίσει ο κ.Μητσοτάκης και ας ενημερώσει τον ελληνικό λαό τι συμβαίνει αυθημερόν, πριν να είναι αργά για τον ίδιο, για τον ελληνικό λαό, για την Ελλάδα.

Όχι άλλους σκοτεινούς ψευτο-πατριώτες, καταπατητές  της δημοκρατίας, εξυπηρετητές των Τούρκων.

https://thedayaftergr.blogspot.com

loading...