Μαύρο στον βουλευτή Γιάννη Λοβέρδο

Έβγαινε κάθε μέρα στην τηλεόραση, έλεγε ότι δεν έχει να φάει, ότι έχει δάνειο 800χιλ ευρώ για σπίτι του στον Παρνασσό, ότι είναι άθεος, ότι αγαπάει πολύ τα παιδιά του και δεν είχε να τους πληρώσει το κολέγιο, ότι δεν έχει πτυχίο Νομικής, γιατί μπήκε αλλά δεν βγήκε.

Μετά εμφάνισε χαρτάκι για να βγει στις εκλογές. Παρακαλούσε επειδή δεν ξέρει να οδηγεί να τον πηγαίνουν και να τον φέρνουν παντού γιατι δεν εχει να πληρώσει ταξί.

Πριν από όλα αυτα έβριζε όλους τους αρχηγούς της ΝΔ, επειδή αγαπάει τρομερά τους μητσοτακηδες. Τον έχει παντρέψει η Ντόρα και τους έχει βαφτίσει την κόρη.

Ο πατέρας Μητσοτάκης τον έφτιαξε σε όλα. Από αυτόν τρώει, πολύ χρήμα και πολλά χρόνια από την Ελλάδα, όχι επειδή είναι άξιος σε κάτι

Είπε μέσα στη βουλή ότι τη γυναίκα μου μπορεί να τη δείρω, αλλά αγαπάω τα παιδιά μου. Απλά χυδαίος.

Εθνικός κλάψας κατάντησε με τα παιδιά του για να πάρει ψήφους. Γίνεται αντιπαθέστατος που τα πλασάρει λες και οι άλλοι δεν έχουν παιδιά. Κανένας άλλος δεν το κάνει αυτό.

Ενώ είναι άθεος, τον έχουν συμβουλέψει να παίρνει κάθε μέρα το βουλευτικό αυτοκίνητο που του πληρώνουμε και πηγαίνει στους παπάδες τους οποίους έλεγε ρασοφόρο λαμογια.

Τώρα φωτογραφίζεται και στις Βρυξέλες , γιατί προφανώς ζήτησε απο τον κουμπάρο Μητσοτάκη να τον βάλει για ευρωβουλευτή. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό, απλά η κοροϊδία που κάνει στον λαό

Είναι και ανθέλληνας, γιατί είχε πει υπέρ των Σκοπίων όπως η κουμπάρα του η Ντόρα.

Όταν δεν ήταν αρχηγός ο Μητσοτάκης, ήταν ΠΑΣΟΚ και μισούσε τη ΝΔ

Ολα ο ίδιος τα έλεγε και τα έγραφε, δεν τον ξερουμε προσωπικα. 

Τι ψηφίζετε εκεί στη Δυτική Αττική . Ποιους πληρώνουμε; Τους θεατρίνους;

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΟ. ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. 

ΜΗ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

loading...