Ω! ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ – Για κλάμματα η αστυνομία του Θεοδωρικάκου! Διάρρηξη στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά – «Έκαναν φτερά» υπολογιστές δικαστών

Μερικές… ώρες μετά το επίδομα των 600 ευρώ στους αστυνομικούς, με αστυνομία πανεπιστημίων, με νέα περιπολικά (από εισαγωγείς φιλικούς στο Μαξίμου), με προσλήψεις ειδικών φρουρών και δεν μπορούν να προστατεύσουν ούτε τα δικαστήρια!

Κι εμείς περιμένουμε να πιάσουν τους δολοφόνους του Καραϊβάζ ή τον κλέφτη που μπήκε στο σπίτι κάποιου κακομοίρη πολίτη;

Διαρρήκτες διέσυραν την αστυνομία του Τάκη Θεοδωρικάκου

Διάρρηξη σημειώθηκε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά που βρίσκεται στην οδό Γούναρη, επαναφέροντας το θέμα της ασφάλειας των δικαστηρίων.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Δικαστηρίου, Δήμος Χρυσός, παραβιάστηκαν επτά γραφεία, μεταξύ των οποίων το αρχείο του Δικαστηρίου, το computer room και γραφεία προέδρων.

Εκλάπησαν υπηρεσιακοί υπολογιστές που ανήκουν σε δικαστές και πιθανόν περιέχουν αρχεία που σχετίζονται με εκκρεμείς υποθέσεις.

Η ανακοίνωση

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου του Πρωτοδικείου «κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκε διάρρηξη στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά (Γούναρη 31-33, Πειραιάς). Παραβιάσθηκαν επτά (7) πόρτες γραφείων, μεταξύ των οποίων στο αρχείο του Δικαστηρίου, στο computer room και σε γραφεία Προέδρων. Εκλάπησαν, μεταξύ άλλων, υπηρεσιακοί υπολογιστές που ανήκουν σε δικαστές και πιθανόν περιέχουν αρχεία που σχετίζονται με εκκρεμείς υποθέσεις.

Το παραπάνω γεγονός οφείλεται στην παντελή έλλειψη μέτρων ασφαλείας του κτιρίου και συγκεκριμένα στην έλλειψη αστυνομικής φύλαξης, πορτών ασφαλείας, συναγερμού, καμερών, μηχανήματος ελέγχου εισερχομένων κλπ.

Το δυσάρεστο αυτό γεγονός καθιστά επιτακτική την ανάγκη λήψης των εν λόγω μέτρων και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση των αρμόδιων υπηρεσιών».

https://netakias.com

loading...