Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ: ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ….


GEWKWN: 

ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ…. αυτός θα έλθει ως βασιλιάς και θα πέσει ως Λέπρα…

Σημείωση gewkwn, διαβάστε όλο το άρθρο είναι συγκλονιστικά αυτά που θα μάθετε ο Γέροντας τα είπε από το 2013, διαβάστε τι είπε ο Πάπας για τον Χριστό και μετά διαβάστε όλα όσα είπε  Ο Ιησούς Χριστός μέσω του Γέροντα.. ο Γέροντας μας ανέφερε ότι την ίδια εποχή θα συνυπάρχουν στην Γη ο αντίχριστος και ο Εκλεκτός Άγιος του Θεού τότε θα πάρουν απόφαση ο Πάπας και οι άλλοι να ανακοινώσουν κάτι που το γνώριζαν εδώ και 2000 χρόνια αλλά το απέκρυβαν, και αυτό θα το κάνουν διότι δεν γίνεται στον κόσμο να υπάρχουν δυο Μεσσίες άρα πρέπει να αποκαλύψουν κάτι που θα αναστατώσει τον πλανήτη όλο…..

Το 2015  ο Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος, δήλωσε ότι ο Ιησούς Χριστός δεν ήταν τίποτα παραπάνω από … ένας απλός άνθρωπος!  Αυτό αποτελεί αναίρεση της ίδιας της χριστιανικής Πίστης,  ο Πάπας της Ρώμης μίλησε για τον Ιησού Χριστό ως να επρόκειτο για έναν  καλό άνθρωπο και ο οποίος, δεν.. ήταν Πνεύμα! Ο Πάπας είπε ότι “Ο Ιησούς ήταν ένα πρόσωπο, ένας άνθρωπος με τις πληγές του Σταυρού που προσεύχεται για εμάς” (Jesu non era uno spirito, era una persona,era un uomo (!)

Στις 24 Ιουνίου του 2014 ο Πάπας Φραγκίσκος για πρώτη φορά είχε χρησιμοποιήσει δημόσια τον όρο CHRISLAM, ο όρος αυτός είναι ένα μείγμα των λέξεων Christos και Islam, σε μια προσπάθεια προώθησης της παγκόσμιας θρησκείας

Όλοι έχουμε ακούσει για το περίφημο CHIP RFID (ΤΣΙΠ) Το οποίο είναι ότι καλύτερο διαθέτει η παγκόσμια κυβέρνηση για να ολοκληρώσει τον έλεγχο όλης της ανθρωπότητας. Η χρήση τους προβλέπεται παντού, με κορύφωση το τσιπάρισμα (σφράγισμα ) του άνθρωπου, λοιπόν ακούστε τι είπε ο Πάπας : “Έχουμε εξετάσει τις γραφές καλά , και μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να βεβαιώνει ότι τα τσιπ RFID είναι σατανικά . Αν μη τι άλλο , αυτές οι συσκευές είναι μια ευλογία από τον Θεό τον ίδιο ,ο οποίος τα παραχώρησε στην ανθρωπότητα για να λύσει πολλά από τα δεινά του κόσμου”   

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 5/12/2022…..

Παιδιά μου θα υπάρχουν, για λίγο καιρό, 2 ηγέτες στην Γη ο ένας θα είναι ΕΚ ΘΕΟΥ, Ιωάννης θα λέγεται;  Κωνσταντίνος θα λέγεται;  Όποιο και αν είναι το όνομα του.  Ο άλλος θα είναι από τον αντίχριστο και θα είναι ο κλώνος του, και θα κάνει κάποια ψευδό-θαύματα και θα πλανήσει τους ανθρώπους,  αυτός θα ανοίξει τον δρόμο του αντίχριστου, και επειδή με τα εμβόλια δεν επέτυχαν αυτά που ήθελαν έχουν επισπεύσει την εμφάνιση του δικού τους Μεσσία. 

Το πρόβλημα τους όμως είναι ότι δεν μπορεί να υπάρχουν 2 Μεσσίες από την ίδια χώρα…. Άρα θα βγουν και θα αποκαλύψουν ότι ο Ιησούς Χριστός ο αληθινός Θεός δεν είναι Μεσσίας αλλά ένας απλός προφήτης, ένας ξένος , που πέρασε από την Γη τους,  και όσοι συνεχίσουν να τον πιστεύουν θα θεωρούνται αιρετικοί, θα πουν ότι δεν είναι δικός τους αλλά ένας ξένος, ΕΔΩ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ. Θα τις αποκαλύψουν οι δικοί ορθόδοξοι αρχιερείς…. θα αναγκαστούν να ομολογήσουν την αλήθεια που έκρυβαν

Αυτά θα αναγκαστούν οι εβραίοι να τα αποκαλύψουν μετά από 2000 χρόνια διότι τώρα είναι η ώρα να παρουσιάσουν τον δικό τους ψευδο-Μεσσία, οι Ορθόδοξοι Αρχιερείς θα πάθουν ΣΟΚ αλλά μετά θα αναγκαστούν να ομολογήσουν ότι τα γνώριζαν και ότι δεν τα αποκάλυπταν διότι θα είχαν μεγάλες αντιδράσεις από τους ανθρώπους …………..

Ο κλώνος θα  κάνει τα ίδια που έκανε ο Χριστός, θαύματα, θα σηκώνει νεκρούς, παράλυτους για να δείξουν ότι ο δικός τους είναι ο μόνος Μεσσίας, οι άνθρωποι, ένα πολύ μικρό κομμάτι, δεν θα τον εμπιστευτεί, άρα δεν μπορεί να είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης, τότε θα επέμβει ο αντίχριστος και ο σατανάς, και τότε ο κλώνος θα αλλάξει τον τρόπο που θέλει να επιβληθεί…….

 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ   ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

 

ΑΠΟ ΤΟ 2013 Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ :

Παιδιά μου θα προσπαθήσουν να μιμηθούν τον ΘΕΟΝ, θα φέρουν τον πρόδρομο τους όπως Ο Πατέρας μας, θα κάνουν παγκόσμια κυβέρνηση με παγκόσμιο νόμισμα. θα μιμηθούν τον Θεό και τους Αποστόλους, και ψέματα πολλά θα σας πουν για ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ και ΤΟΝ ΘΕΟ,

ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ, θα μιλούν για θεο αορίστως όχι για τον Ουράνιο Θεό

ΣΧΟΛΙΟ: τι μας αποκάλυψε ο Χριστός μέσω του Γέροντα ΑΠΟ ΤΟ 2013;  ότι θα πουν ότι ήταν ένας απλός προφήτης, ένας απλός άνθρωπος, και αυτό το είπε ο Πάπας 2 χρόνια αργότερα….

ΑΠΟ ΤΟ 2013: Παιδιά μου Ο ΚΛΩΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ, ένας παγκόσμιος ηγέτης,  που θα είναι, μπορεί και στα χρόνια Του Χριστού η λίγο μεγαλύτερος, θα τον φέρουν ως Μεσσία θα τον παρουσιάσουν ως πάνσοφο, θα μιλά σχεδόν σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, όλοι οι ηγέτες της γης θα πάνε να τον καλωσορίσουν…… οι Έλληνες δεν θα πάνε

Τώρα εσείς θα ζήσετε, όχι τον ίδιο τον όφη, τον κλώνο ναι όχι τον όφη….. οι λαοί που θα βγουν από τον πόλεμο θα βρίσκονται σε σύγχυση θα μαζεύουν τις πληγές τους, ο κλώνος όμως δεν θα μπορέσει να τους καλύψει, θα είναι τόσο ψεύτικος, δεν θα μπορέσει, με μια τεχνολογία που θα είναι καταστρεμμένη, άρα τι θα γίνει ; Όλοι αυτοί οι Λαοί θα σηκωθούν εναντίον του θα τον ρίξουν όλοι οι λαοί,

Παιδιά μου, Οι ψευτιές που θα ξεστομίσουν τελευταία θα είναι αβάσταχτες δεν θα υπάρξει προηγούμενο, μην τρελαθείτε όταν θα βγει η φήμη ότι υπάρχει ένα άλλο ευαγγέλιο που θα λέει άλλα. Όταν θα έλθει η ώρα να σας παρουσιάσουν το νέο ‘’ ευαγγέλιο ‘’ θα λέει ότι Ο Πατέρας Μου είχε πριν από εμένα έναν άλλον υιό και μετά από εμένα επίσης έναν άλλον και ότι Εγώ ήμουν έναν από τα πνεύματα που ηλθαν στην Γη και ότι υπάρχουν και άλλα.     Και τότε πολλοί τυφλοί ( πνευματικά ) θα βγάλουν και πάλι τα μάτια τους.  Το ‘’ ευαγγέλιο ‘’ αυτό το νέο που θα βγάλουν μόνο ο Λόγος του Πατέρα Μου δεν θα είναι, θα μαζέψουν από εδώ και από εκεί διάφορες ψευτιές και θα το ονομάσουν βίβλο, θα εκπλαγείτε με αυτά που θα γράφει μέσα, εκεί θα με βγάλουν αιρετικό.

Ο κόσμος με αυτά που θα διαβάσει, γιατί όπως σας είπα θα βγάλουν και άλλον γιο του Πατέρα Μου και άλλον μετά από εμένα , θα ( ο κόσμος ) παρασυρθεί και θα παραπλανηθεί.  Θα βρεθείτε μπροστά σε πολλές ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, οι δυσκολίες θα είναι από τους ανθρώπους που θα παρουσιάσουν το ‘’ δήθεν ‘’ καινούργιο ευαγγέλιο στον κατάλληλο γι’αυτους χρόνο.

θα σας πουν ότι αυτοί έχουν την πραγματική Καινή Διαθήκη και με την βούλα από τον οικουμενισμό θα σας πουν ότι ήταν κάπου κρυμμένη  στο Βατικανό  και ότι αυτή είναι η γνήσια.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ! Θα σας πλησιάσουν πολλοί, έρχεται σύντομα το αντίγραφο, αυτός που ετοιμάζουν, που θα σας δίνει υποσχέσεις και ψέματα. Αυτός, που το φίδι θα κρατά στον κόρφο του, που από το στόμα του θα βγάζει λαύρα και από την καρδιά του παγωνιά και δηλητήριο.

Θα σας δώσουν άφθονα χρήματα, θα πείτε εσείς νατος ο πάπας  και θα μιλήσει σε πολύ κόσμο, όχι μόνο στο Βατικανό, θα μιλήσει για το άτομο που θα σας ’’ σώσει ‘’ γι’ αυτόν που τον γέννησε και θα πη ‘’ θα προσευχηθώ στον θεό για εσάς .’’    Αλλά σε ποιον θεό ?  αυτός έχει τον θεό της πτώσεως, της ασχήμιας του μίσους και του πολέμου, που θα θέλει να σας ξεσχίσει και να σας πιεί το αίμα, θα έχει γεννηθεί από τον σατανά ( ψυχικώς)  είναι εκείνος που μόνο προσευχή δεν έχει.

Πολύ χρήμα θα σας φέρει θα δείτε θαύματα με τα μάτια σας, ο κλώνος θα έχει το ίδιο πρόσωπο με εκείνον, τον εωσφόρο, θα προσπαθήσει να μιμηθεί τον ΘΕΟ και θα δείξει άλλο πρόσωπο από αυτό που έχει, που θα είναι το ίδιο με το πρόσωπο του ΘΕΟΥ……Θα στρώση ακόμα και χρυσό στους δρόμους για να δείξει την δύναμη του. Ο πάπας γεννημένος από αυτόν θα είναι ένας μικρός αντίχριστος  και θα παραδώσει αυτόν ως ηγεμόνα.

Αλλά , όμως όσα χρόνια θα μείνει αυτός που θα βάλουν ως παγκόσμιο ηγέτη …….θα βυθιστεί η μισή Αμερική, θα ανοίξει στα τέσσερα το Βατικανό, θα γίνουν σημεία και τέρατα μέχρι τον Καναδά, δεν ξέρω αν ο Καναδάς θα είναι πάνω από το νερό η κάτω από το νερό…… ότι υπόλοιπο θα μείνει θα είναι κάτω από το βλέμμα του Βασιλεα Ιωάννη.

‘’ πως θα γίνει παιδιά μου η αναλαμπή της Ορθοδοξίας που όλοι οι Προφήτες, οι Άγιοι και οι άνθρωποι μου έχουν πει μέσω Εμού, πως θα γίνει…… αν σήμερα έρθει ο όφης, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει αναλαμπή της Ορθοδοξίας, άρα δεν θα τον νικήσετε ποτέ, άρα θα αμφισβητήσετε την Δευτέρα παρουσία Του Κυρίου σας, άρα ……ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ…. αυτός θα έλθει ως βασιλιάς και θα πέσει ως Λέπρα γιατί λεπρός θα είναι στην ψυχή του ετουτος.

Θα κάνουν αυτόν τον φοβερό και θλιβερό πόλεμο, τον πόλεμο αυτόν δεν το κάνει Ο Θεός αλλά εσείς οι άνθρωποι, γιατί μέσα από τις στάχτες του πολέμου, θα βγουν τα φίδια να σας σώσουν και το μεγάλο φίδι , ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ και τα άλλα φίδια από την ιδία μάνα βγαλμένα, από τον όφη θα είναι οι ηγέτες σας και θα είναι και ο άλλος …Η ΓΥΝΑΙΚΑ, όπως ο Άγιος μου τα λέει…’’ η πόρνη που μέθυσε τους βασιλιάδες της Γης, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ, αυτή θηλάζει αυτά τα φίδια αυτήν την στιγμήν, αλλά με το δηλητήριο που τον τάισαν ο κλώνος και ο πιο κάτω από τον κλώνο.

Παιδιά μου μην γελαστείτε, θα περάσετε αυτήν την μεγάλη δοκιμασία, ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ…

Όλα αυτά θα γίνουν, όλα αυτά θα τα επιτρέψει Ο Θεός, γιατί θα πρέπει να έρθει η ώρα της Αναλαμπής, αν δεν έρθει το αντίγραφο, γιατί τι είναι ο κλώνος ; είναι ένα αντίγραφο που θέλει να κάνει τον Χριστό, αν δεν έρθει αυτός δεν μπορεί να έρθει ο Βασιλιάς, δεν μπορεί να έρθει Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΣ, δεν θα μπορέσει να τελέσει το Θεάρεστο έργο αυτό που θα τρέχετε όλοι σας με ένα σταυρό στο χέρι και με το όνομα ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…..

 

loading...