Ιράν: Απειλεί να διαλύσει συθέμελα το Τελ Αβίβ αν το Ισραήλ του επιτεθεί – Ανατριχιαστικό βίντεο

Η Τεχεράνη απειλεί με πλήρη ισοπέδωση Τελ Αβίβ δημοσιεύοντας μάλιστα και ένα ανατριχιαστικό βίντεο το οποίο εξηγεί πώς θα απαντούσε το Ιράν σε περίπτωση που το Ισραήλ χτυπούσε πυρηνικό της εργοστάσιο.

Το σκληρό βίντεο – που κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα από το Twitter – αναφέρει αρχικά ότι το Ισραήλ διεξήγαγε «άλλη μια κοινή άσκηση με τις ΗΠΑ» για να «προσομοιώσει μια επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν». Χαρακτηρίζει μάλιστα το κράτος του Ισραήλ ως «σιωνικό καθεστώς»

Ο δημοσιογράφος που μιλά στο βίντεο τονίζει: «Ας υποθέσουμε ότι τα ισραηλινά αεροσκάφη καταφέρνουν να φτάσουν στο πυρηνικό εργοτάξιο της Νατάνζ ολόκληρα (δηλαδή να μην τα έχει καταστρέψει η αεράμυνα του Ιράν) και ας υποθέσουμε ότι καταφέρνουν να βομβαρδίσουν αυτό το εργοτάξιο και να το καταστρέψουν».

«Ακόμη και αν καταφέρουν να φύγουν με ασφάλεια από τον ουρανό του Ιράν, θα τους πάρει τουλάχιστον μια ώρα για να επιστρέψουν στην κύρια βάση τους στα κατεχόμενα εδάφη», προσθέτει και τότε ξεκινά η απειλή: «Το ερώτημα είναι αν θα έχει απομείνει κάποια βάση για να προσγειωθούν».

Το βίντεο διάρκειας δυόμισι λεπτών – που δημοσιεύτηκε από το @MEMRIReports – περιέχει βίαια πλάνα από πυραύλους που εκτοξεύονται και αρκετές τρομακτικές εκρήξεις για να δείξει τι θα συνέβαινε στο Τελ Αβίβ. «Έτσι θα μοιάζουν τα πρώτα λεπτά της ιρανικής απάντησης», εξηγεί το βίντεο.

«Σε λιγότερο από επτά λεπτά, οι τακτικοί πύραυλοι της Αεροδιαστημικής Δύναμης του IRGC – όπως ο Dezful με στερεά καύσιμα και οι νεότεροι πύραυλοι Khaybar Crusher – θα καταστρέψουν τους στόχους τους με μεγάλη ακρίβεια», αναφέρει το βίντεο

Σύμφωνα με το βίντεο – προσομοίωση, όταν το πρώτο κύμα της επίθεσης φτάσει στο στόχο του, οι στρατηγικοί πύραυλοι του IRGC θα τροφοδοτηθούν με καύσιμα και οι βάσεις πυραύλων θα είναι έτοιμες για το δεύτερο κύμα της επίθεσης. «Αυτοί οι πύραυλοι, πλήττουν τους στόχους τους με δέκα φορές μεγαλύτερες ταχύτητες από την ταχύτητα του ήχου και φέρουν ωφέλιμο φορτίο ενός τόνου», σημειώνεται.

Το βίντεο καταλήγει με τρομακτικό τρόπο: «Στο δεύτερο κύμα, ο πυρηνικός σταθμός της Ντιμόνα θα διαλυθεί και το Τελ Αβίβ θα καταστραφεί συθέμελα».

loading...