«ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ παγκοσμίως»: Έτσι ονόμασε επίσημα ο Π.Ο.Υ. τους αντεμβολιαστές

 

ΓΕΡΗ ΠΡΟΒΑ για το «χάραγμα» – Δεν θα πιστεύτε τι βλέπετε…

Μια νέα εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) χαρακτηρίζει τους σκεπτικιστές για τα εμβόλια ως «μείζονα δολοφονική δύναμη παγκοσμίως».

Όλα αυτά την ώρα που υπάρχουν αναφορές πως αμέτρητοι άνθρωποι πεθαίνουν μετά από εμβόλια.

Στο βίντεο μιλάει, ο παιδίατρος και υποστηρικτής των εμβολίων Peter Hotetz,!

Συνέχισε ισχυριζόμενος, χωρίς στοιχεία σύμφωνα με εναλλακτικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ, ότι 200.000 Αμερικανοί πέθαναν από τον COVID-19 λόγω άμεσου αποτελέσματος της άρνησής τους να κάνουν το εμβόλιο.

«Και τώρα ο ακτιβισμός κατά των εμβολίων επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο, ακόμη και σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος», σημείωσε.

«Είναι μια δολοφονική δύναμη», συνέχισε προτού κάνει μια σειρά από περίεργους και αβάσιμους ισχυρισμούς σχετικά με το εύρος της «δολοφονίας» που προκαλείται δήθεν από την άρνηση των εμβολίων.

«Η αντι-επιστήμη σκοτώνει τώρα περισσότερους ανθρώπους από την βία με όπλα, την παγκόσμια τρομοκρατία, την διάδοση των πυρηνικών όπλων ή τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο», υποστήριξε ο Hotetz. «Και τώρα έχει γίνει πολιτικό κίνημα. Στις ΗΠΑ συνδέεται με τον ακραίο εξτρεμισμό στην ακροδεξιά, το ίδιο και στη Γερμανία. Αυτό είναι λοιπόν ένα νέο πρόσωπο αντιεπιστημονικής επιθετικότητας. Και επομένως χρειαζόμαστε πολιτικές λύσεις για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ζήτημα», καταλήγει το βίντεο.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ;;; ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ «ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ»…

loading...