ΓΙΑ Α΄ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΆΜΥΝΑΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ.

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΕΓΓΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ…

Υπάρχει μια εξέλιξη στο συριακό. Όπως μεταδίδει το συριακό πρακτορείο SANA πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Μόσχα τριμερής συνομιλία μεταξύ

των υπουργών Άμυνας της Συρίας, της Ρωσίας και της Τουρκίας( για α΄φορά μετά τον πόλεμο η α΄μετά το 2011.)

Ο ανταποκριτής του SANA στη Μόσχα είπε ότι η συνεδρίαση επικεντρώθηκε στη συζήτηση για την κατάσταση στη Συρία, το προσφυγικό ζήτημα και τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

«Οι τρεις υπουργοί τόνισαν τη σημασία της συνέχισης του κοινού διαλόγου για τη σταθεροποίηση στη Συρία και στην περιοχή», πρόσθεσε ο ανταποκριτής του SANA.

Στο τέλος της συνάντησης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οι υπουργοί επιβεβαίωσαν τη σημασία της συνέχισης του εποικοδομητικού διαλόγου για την εδραίωση της σταθεροποίησης στη Συρία και σε ολόκληρη την περιοχή.

Στις συναντήσεις σύμφωνα με πληροφορίες παραβρέθηκαν και οι επικεφαλείς των μυστικών υπηρεσιών των 3 χωρών.

Με αφορμή τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Μόσχα μεταξύ των υπουργών Άμυνας της Συρίας και της Τουρκίας, μαζί με τον διευθυντή συριακής εθνικής ασφάλειας και τον διευθυντή των τουρκικών πληροφοριών, εκτός από τις πληροφορίες που διέρρευσαν για επίσκεψη αντιπροσωπείας ασφαλείας της Σαουδικής Αραβίας στο Δαμασκό τις προηγούμενες μέρες……

Βρισκόμαστε μπροστά σε έξι κρίσιμους μήνες.

Απομένει λίγος καιρός από τις τουρκικές εκλογές…

Λίγο μετά την υπογραφή νέων κυρώσεων από ΗΠΑ εμπάργκο φαρμάκων αυτή φορά και έγκριση για βομβαρδισμούς φαρμακοβιομηχανιών της και στόχευση ερευνητών της με βάση το νόμο για Captagon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...