Δεν ηταν δικά μου τα λεφτά. Εγω απλα τα έτρωγα .. Να συλλάβουν το μωρό, αφού στην κούνια του βρέθηκαν τα λεφτά

Ο Φ.Τζιόρτζι ο Ιταλός σύντροφος της Εύας Καϊλή ομολόγησε την ενοχή του – «Αφήστε ελεύθερη την Εύα – Εγώ τα έκανα όλα» .. «Έδωσε» άλλα δύο ονόματα

Ο Ιταλός σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, ομολόγησε την εμπλοκή του στο σκάνδαλο διαφθοράς Qatargate και ζήτησε να απαλλαχθεί η ευρωβουλευτής αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη.

Η La Republica, μάλιστα αναφέρει ότι ο Τζόρτζι όχι μόνο ομολόγησε τα πάντα αλλά ανέλαβε και όλη την ευθύνη ζητώντας να αφεθεί ελεύθερη η σύντροφός του Εύα Καϊλή τονιζονταις πως «Τα έκανε όλα για χρήματα που δεν είχε ανάγκη».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα ο Τζόρτζι παραδέχθηκε στους αστυνομικούς και στον εισαγγελέα ότι υπήρξε μέλος της οργάνωσης που είχε επαφές τόσο με το Μαρόκο όσο και με το Κατάρ, με στόχο την παρέμβαση σε ευρωπαϊκές υποθέσεις.

Ετσι λοιπον ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΡΑ …. ομως η πραγματικοτητα κυριοι μεταξυ σοβαρου και αστειου ειναι η παρακατω ,,

Αναφέρεται ότι η Εύα Καϊλή άρχισε να καταθέτει εναντίον του αφεντικού της – του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Josep Borrell, ενός από τους κύριους διοργανωτές πολιτικής πίεσης στη Ρωσία.

Νωρίτερα, οι βουλευτές του ΕΚ υποστήριξαν σχεδόν ομόφωνα την πρόωρη διακοπή των αρμοδιοτήτων της αντιπροέδρου Εύα Καϊλή, ύποπτης για διαφθορά. Μόνο ένας βουλευτής καταψήφισε την απομάκρυνση της Καϊλή από το αξίωμα, δύο απείχαν. Πρόκειται για ένα νέο στάδιο του σκανδάλου QuatarGate, ένα σκάνδαλο διαφθοράς που αποκαλείται το μεγαλύτερο στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ειλικρινά, αν καταφέρει να βγάλει off αυτόν τον poustogero σεφαρδίτη Μπορδέλ, της αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ενα μνημείο επί βίου.

Α) Τα λεφτά βρέθηκαν στο σπίτι της Καιλη… Β) Ο πατέρας της Καιλη βρεθηκε με βαλίτσα που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό… Γ) Τη “βρωμοδουλειά” στο Ευρωκοινοβουλιο, την εκανε η Καιλη και όχι ο Τζιορτζι! Οπότε, η άμεσα υπεύθυνη για αυτή τη βρώμικη ιστορία, είναι η Καιλη! Εξυπνη κίνηση του Τζιορτζη να τα πάρει όλα πάνω του, αλλά στην ουσία δεν μετράει, γιατί η Καιλη, είναι άμεσα εμπλεκόμενη σε αυτή την κομπίνα!  Απ’οσο γνωρίζω, όλες οι συναλλαγές που αφορούν ατομα του συστήματος, πραγματοποιουνται μέσω τραπεζών. Μόνο τα “μαύρα” είναι σε μετρητά….

Αν η δικαιοσύνη λειτουργούσε όπως σε κάποιες αραβικές χώρες, π.χ. Σ Αραβία που σου κόβουν τα χέρια, τότε να βλέπαμε πόσος ιπποτισμός θα υπήρχε!!!!

Όχι πως υποστηρίζω τέτοιου είδους ποινές αλλά λέμε τώρα…..

loading...