Κάθε ημέρα επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ο Γέροντας……

GEWKWN:

Διαβάζοντας σήμερα την είδηση από το pentapostagma.  ‘’ Ώρα μηδέν στο Κοσσυφοπέδιο-Σερβικές μηχανοκίνητες μονάδες μετακινήθηκαν στα σύνορα απέναντι από τους Αλβανούς…… Υπουργός Άμυνας Σερβίας: «Είμαστε έτοιμοι να στείλουμε ένοπλες δυνάμεις στο Κοσσυφοπέδιο»…… Ραγδαίες εξελίξεις-Η Μόσχα επίσημα στο πλευρό των Σέρβων-Τέθηκε σε γενική επιφυλακή ολόκληρος ο σερβικός στρατός’’     διαβάζοντας αυτήν την είδηση θυμήθηκα τι μας αποκάλυψε Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ 28 Νοέ 2018 μας ανάφερε ότι Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΣΤΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ……. ΣΕΡΒΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΚΟΣΥΦΟΠΑΙΔΙΟ !!! 

Ο Γέροντας είπε το 2014 :  Όταν ο Ρώσος θα κτυπήσει την Ουκρανία, και όταν θα ανάψει για τα καλά η σύγκρουση, η Ρωσία όπως μια πληγωμένη αρκούδα θα κατέβει προς τα κάτω (νότια)

Η Ρωσία θα είναι όπως μια πληγωμένη αρκούδα από τις προδοσίες εναντίον της, σε τέτοιο σημείο που θα ‘’ξεχάσουν ‘’ ακόμη και την πίστη τους, γιατί θα είναι σαν ΑΓΡΙΑ θηρία για να βάλουν τάξη και να αποκαταστήσουν το όνομα τους, με αποτέλεσμα να δούμε καταστροφές…

ΓΕΡΟΝΤΑΣ:18 Απρ 2022 Οι ρώσοι θα χρησιμοποιήσουν 3 διαδρόμους για να πάνε στην Κωνσταντινούπολη, ο πρώτος διάδρομος για να κατέβει η Ρωσία προς τα κάτω θα είναι μέσω της ΣΕΡΒΙΑΣ !!!   με βοήθεια από την Κίνα!!!     Οι ρώσοι κατεβαίνοντας προς τα κάτω θα περάσουν από τα σύνορα της Αλβανίας με Μαυροβούνιο και Κόσσοβο, θα περάσουν από την περιοχή ΣΚΟΔΡΑ (αλβανικά: Shkodër ) και θα κατέβουν νότια μέσω του έβδομου διαδρόμου όπως τον αποκαλούσαν οι Αλβανοί τον καιρό του Χότζα, (ίσως να είναι ο Μπλε διάδρομος) ο οποίος διάδρομος ενώνεται με την Εγνατία οδό… και θα περάσει και από την…..

Ο  δεύτερος διάδρομος πιθανόν θα είναι από την Κασπία θάλασσα που συνορεύει με το Ιράν, και θα κατέβουν οι ρώσοι νότια   και θα ενωθούν με τους κινέζους, οι κινέζοι θα κινηθούν πίσω από την πλάτη των χωρών της Ευρώπης και της Τουρκίας,  υποστηρίζοντας την Ρωσία

4/10/2018 Ο Γέροντας είπε: …ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΘΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

14/3/2022 ο Γέροντας είπε : Ο πόλεμος φεύγει από την Ουκρανία και μεταφέρεται στην Μέση Ανατολή, 4 χώρες της περιοχής  θα εμπλακούν μια από αυτές θα είναι και η Κίνα !!!

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 22/3/2022:  Η Ρωσία μετά από την Ουκρανία κλπ,  θα κατέβει Νότια από την Κασπία και από την Μαύρη θάλασσα προς την Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή… Η ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ !!! Θα κινηθεί για να υπερασπίσει το Ιράν το Ιράκ την Σύρια και τους κούρδους, και θα κτυπήσει και την Τουρκία από τα νότια σύνορα για να απελευθερώσει την οδό για την κάθοδο των ρώσων!!!…….. Πριν ξεκινήσει η Κίνα θα έχουμε μικρό-αναταράξεις στην περιοχή της Σερβίας, για να απασχολήσουν την Ρωσία.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ, Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ σε κάποια νησιά, ίσως αυτό να έχει διάρκεια τριών περίπου μηνών η και περισσότερο, τον χρόνο τον γνωρίζει μόνο Ο Θεός.

ΕΝΑ ΣΙΚΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ…… Το κτύπημα από τους τούρκους θα γίνει μετά από μια σοβαρή προβοκάτσια η οποία όμως είναι από όλες τις πλευρές συμφωνημένη, για να πάμε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης…… ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

Ίσως….. καταλήξουν σε συνεκμετάλλευση με ποσοστά 70% η Τουρκία 30% η Ελλάδα, οι Έλληνες πολιτικοί θα πουν ότι έχουν παλέψει το θέμα όσο μπορούσαν, αλλά ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, τι να κάνουμε, δεν θέλουμε να χυθεί αίμα, γι’αυτό τον λόγο θα πάμε στο Διεθνές Δικαστήριο και εκεί θα λύσουμε το θέμα αναίμαχτα……όμως τότε όλος ο κόσμος θα μείνει άφωνος διότι θα διαπιστώσει ότι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ 22/3/2022: ‘’ θα δούμε φοβερές εκπλήξεις μέχρι το τέλος του χρόνου και κάποιους μήνες από τον επόμενο χρόνο (τον χρόνο τον γνωρίζει μόνο Ο Θεός) 

loading...