Συνελήφθη επικίνδυνος Γεωργιανός κακοποιός που διέπραξε ληστεία και βασάνισε βρέφος μπροστά στη μητέρα του! Εντοπίστηκε στο Περιστέρι

 

Συνελήφθη χθες (1/11) στο Περιστέρι ένας σκληρός Γεωργιανός κακοποιός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των ιταλικών Αρχών.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης, ο 31χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς αναζητούνταν από τις ιταλικές αρχές για τις κατηγορίες όχι μόνο διάρρηξης σπιτιών αλλά και βασανισμούς ενοίκων.

Ο διαβόητος κακοποιός είχε διαπράξει σκληρή ληστεία τον Μάρτιο του 2021 σε ένα αγρόκτημα στην Καλαβρία της Ιταλίας μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του

Δεν ήταν όμως μια απλή ληστεία, ήταν μια από τις πιο αποτρόπαιες στην ιστορία της Ιταλίας, καθώς ο δράστης έφτασε στο σημείο να βασανίσει ένα βρέφος μπροστά στα μάτια της μητέρας του, προκειμένου η γυναίκα να του αποκαλύψει πού είναι το χρηματοκιβώτιο.

Πώς έγινε η ληστεία στο αγρόκτημα

Ο κακοποιός, μαζί με τους τρεις συνεργούς του, μπήκαν απόγευμα, στο αγρόκτημα της οικογένειας και έκατσαν μέχρι αργά τα ξημερώματα, κρατώντας ομήρους σχεδόν ολόκληρη την οικογένεια.

Στα χέρια των αδίστακτων ληστών και δεμένοι με καλώδια έμειναν για ώρες η μητέρα, η γιαγιά, ο παππούς και το βρέφος ενός έτους, κατά του οποίου δεν δίστασαν να βιαιοπραγήσουν ώστε να τους αποκαλύψουν που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο και άλλα χρυσαφικά ή χρήματα.

Την επόμενη μέρα έφυγαν νωρίς το πρωί, αφού παραλίγο να δολοφονήσουν και τον παππού της οικογένειας, και ιδιοκτήτη της φάρμας.

Σημειώνεται πως ο αλλοδαπός δράστης δούλευε στο συγκεκριμένο αγρόκτημα για ένα χρονικό διάστημα.

Η κινητοποίηση της ιταλικής αστυνομίας ήταν μεγάλη και κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του δράστη, ωστόσο ο ίδιος είχε διαφύγει και είχε περάσει στην Ελλάδα, πιθανότατα διαμέσου της Αλβανίας.

Πού βρισκόταν στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα έμενε στην Αθήνα, άλλαζε συνεχώς σπίτια και χρησιμοποιούσε διάφορα ονόματα, με τους αστυνομικούς να έχουν στην κατοχή τους μόνο δύο από τα ονόματα που χρησιμοποιούσε.

Τελευταία φορά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην οδό Ζήνωνος στο κέντρο της Αθήνας και έκτοτε έγιναν η «σκιά» του. Τελικά, τον συνέλαβαν στο Περιστέρι το απόγευμα της Πέμπτης.

loading...