Η Τελική Μάχη για την Ανθρωπότητα: Είναι «Τώρα ή Ποτέ»

GEWKWN:

Σημείωση από GEWKWN: τα γεγονότα άρχισαν να τρέχουν γρήγορα, αυτό που έγινε στην Αμερική, Καναδά και Ρωσία αλλά και λιγότερο σε άλλες χώρες ( η επέλαση των πάγων ) δείχνει ότι κάποιοι έχουν πατήσει τον διακόπτη Kill (σκοτώστε ) της Geoengineering (Γεωμηχανικής) και αυτά τα όπλα επηρεασμού του καιρού έχουν ενεργοποιηθεί για ολόκληρο τον πλανήτη!

Στην Αμερική ήδη η εθνοφρουρά έχει αναπτυχθεί στους δρόμους διότι γίνονται μαζικές λεηλασίες, υπάρχει απαγόρευση οδήγησης για το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δεν μπορούν να βοηθήσουν λόγω λεηλασιών, οι ελλείψεις φυσικού αερίου, διακοπής ρεύματος και η κοινωνική κατάρρευση συμβαίνουν αυτή τη στιγμή.

Βρισκόμαστε στην τελική μάχη για την υπεράσπιση της ανθρωπότητας, με το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να αγνοεί τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Η Νέα Τάξη συνεχίζει να υλοποιεί τα σχέδια της και οι άνθρωποι σαν υπνωτισμένοι δεν βλέπουν την καταστροφή και τον θάνατο.

Η ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης…..

1. Έλεγχος του πληθυσμού: Ο πρώτος στόχος της Ν.Τ είναι να θέσει όλο τον πληθυσμό υπό αυστηρό έλεγχο. Εάν δεν επαναστατήσουν οι πολίτες τότε θα συνεχίσουν με τα πιο ακραία μέτρα τους:

Α. Όλοι οι κρίσιμοι πόροι θα δημευθούν και/ή θα ελέγχονται. Ο πλήρης έλεγχος της διανομής της προμήθειας τροφίμων, νερού, βενζίνης και ηλεκτρικής ενέργειας θα αναγκάσει τους περισσότερους ανθρώπους να συμμορφωθούν. Το νερό θα είναι επίσης αυστηρά με δελτίο.

Β. Μια εθνική ταυτότητα ή χειρουργικά εμφυτευμένο τσιπ βιομετρικής ταυτότητας, πιθανότατα θα είναι υποχρεωτική.

Γ. Όλες οι μορφές χρημάτων θα ελέγχονται αυστηρά. Τραπεζικοί λογαριασμοί και συνταξιοδοτικά ταμεία θα κλαπούν. Ο χρυσός θα κατασχεθεί, θα επιτρέπονται μόνο κρατικές εγκεκριμένες και καταγεγραμμένες οικονομικές συναλλαγές. Οτιδήποτε γίνεται κάτω από το τραπέζι θα τιμωρείται σκληρά με αυστηρές ποινές.

Δ. Η προπαγάνδα θα τροφοδοτεί συνεχώς τους πολίτες για τον λόγο του εθνικού ελέγχου. Οι κυβερνήσεις θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν ως σωτήρες. Σχεδόν όλα όσα θα λένε θα είναι ένα ψέμα που έχει σχεδιαστεί για να ελπίζουν οι πολίτες ώστε να υποτάσσονται μέχρι να μην είναι πλέον δυνατή η αντίσταση.

2. Ανελέητη Εξάλειψη όλων των Αντιστάσεων

Α. Έλεγχος σε όλη την επικοινωνία. Το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, το Διαδίκτυο και ο Τύπος θα τεθούν υπό έντονη λογοκρισία ή θα κλείσουν εντελώς. Μόνο φιλικά προς τις κυβερνήσεις θα επιτρέπονται. Τα κινητά τηλέφωνα θα ελέγχονται επειδή ένα ανενημέρωτο κοινό που δεν μπορεί να επικοινωνήσει αποτελεσματικά θα έχει μεγάλη δυσκολία να επαναστατήσει.

Β. Έλεγχος όλων των μεταφορών. Κάθε μορφή μεταφοράς θα αναλαμβάνεται και θα ελέγχεται από το κράτος. Τα αυτοκίνητα θα κατασχεθούν εάν υπάρχουν υπόνοιες για εξέγερση. Η ελευθερία μετακίνησης θα περιοριστεί δραματικά.

Γ. Καθιέρωση απαγόρευσης κυκλοφορίας. Ο περιορισμός των χρόνων και των τόπων μετακίνησης θα κάνει την αντίσταση και τη διαφυγή πολύ πιο δύσκολη και τον έλεγχο πολύ πιο εύκολο για την κυβέρνηση.

Δ. Αυστηρές ποινές θα επιβάλλονται επί τόπου, οι τοπικοί αξιωματούχοι θα εξουσιοδοτηθούν να επιβάλλουν ποινικές αποφάσεις, συλλήψεις και ακόμη και εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες.

Ε. Η Νέα Τάξη Θα δημιουργεί τρομοκρατικά κτυπήματα για να προκαλέσουν φόβο στους πολίτες και μετά οι κυβερνήσεις θα ενεργούν ως σωτήρες (υποτίθεται ότι θα σταματήσουν αυτά τα φρικτά γεγονότα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει.)

3. Αφοπλισμός του πληθυσμού : Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο εμπόδιο που θα αντιμετωπίσουν στην προσπάθεια τους να ελέγξουν τους πολίτες, το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει η Αμερική που σίγουρα θα οδηγήσει σε εμφύλιο πόλεμο.

4 . Τα στρατόπεδα θανάτου

Υπάρχουν πάνω από 800 στρατόπεδα – φυλακες στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλα πλήρως λειτουργικά και έτοιμα να υποδεχτούν κρατούμενους. Είναι περιτριγυρισμένα από φρουρούς πλήρους απασχόλησης, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΔΕΙΑ. Αυτά τα στρατόπεδα πρόκειται να λειτουργήσουν σε περίπτωση που πρέπει να εφαρμοστεί στρατιωτικός νόμος στις Ηνωμένες Πολιτείες

Όλα τα στρατόπεδα διαθέτουν σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις καθώς και δρόμους που οδηγούν προς και από τις εγκαταστάσεις κράτησης. Η πλειοψηφία των στρατοπέδων μπορεί να φιλοξενήσει πληθυσμό 20.000 κρατουμένων ( κάθε στρατόπεδο ) υπάρχει και μια εγκατάσταση στην Αλάσκα η οποία είναι μια τεράστια μονάδα ψυχικής υγείας και μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 2 εκατομμύρια ανθρώπους. amg-news

https://www.youtube.com/watch?v=Gy7FVXERKFE

Οι ανεξάρτητες επιχειρήσεις θα εξαλειφθούν. Σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις θα εθνικοποιηθούν ή θα διοικούνται από γιγάντιες πολυεθνικές εταιρείες. Σχεδόν όλα τα τρόφιμα θα δημιουργηθούν σε μεγάλα εργοστάσια χρησιμοποιώντας γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες, ζώα με ένεση ορμονών, όλα γεμάτα με δηλητήρια βραδείας δράσης και φάρμακα που ελέγχουν τη συμπεριφορά. Αυτός ο τύπος παραγωγής τροφίμων καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και είναι πολύ πιο αποτελεσματικός, αλλά είναι θανατηφόρος για τους καταναλωτές.

Η ζωή των ανθρώπων θα αλλάξει δραματικά, όλοι οι εργαζόμενοι θα εμβολιαστούν, και θα υποβληθούν σε φαρμακευτική αγωγή για να συμμορφωθούν χωρίς καμία επιλογή. Το προσδόκιμο ζωής θα είναι χαμηλό. Ερευνητές υπέβαλαν μια έκθεση στην NSA, τον ΟΗΕ και την Παγκόσμια Τράπεζα δίνοντας εκπληκτικά στατιστικά στοιχεία για την δραματική μείωση του πληθυσμού παγκοσμίως έως το 2025.

loading...