Το μοναστήρι της Μαλακάσας (ακριβώς όπως η κιβωτός) Είναι παράρτημα του Αγ. Αντρέα πλ Αμερικής.

Ο,τι έκανε ο π. Αντώνιος με τις άτυπες απαγωγές, για να έχει πολλά άτομα και κορόιδευε τον κόσμο, μαζεύοντας χρήμα , αυτό έκανε και αυτός ο παπάς που μάζευε τις κοπέλες εκεί, να τον υπηρετούν και να παίρνουν τις περιουσίες τους, ενώ τους έριχνε σπόρο να μισούν τους γονείς τους και τα κατάφερνε.

Αυτός ο ύπουλος άθεος πάπας πέθανε και άφησε εντολές να μη φεύγουν από εκεί, γιατί υγιής ψυχικά κοπέλα δεν πάει . Πάνε αυτές που θέλουν να γίνονται δούλες και έχουν ένα ψυχαναγκασμό.

Μερικές ελαττωματικές η στην εμφάνιση και το πνεύμα. Μάλιστα πολύς κόσμος τις έχει για δούλες και τους λέει προσευχήσου για μένα, ενώ την ίδια στιγμή οι φίλες , αφού δώσουν την εντολή τους, απολαμβάνουν τον έρωτα , τα ωραία ρούχα και τη ζωή.

Δεν καταλαβαίνουν οι ψυχαναγκαστικές που είναι εκεί, από έναν άθλιο παπά όπως ο π. Αντώνιος, επί πλέον, ότι κάνουν μεγάλη αμαρτία ,όταν απαρνούνται τη μήτρα τους , γιατί για αυτό ήρθαν στον πλανήτη;

Για τη διαιώνιση του ανθρώπινου είδους, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να προσεύχονται όπου θέλουν, με όποια ρούχα θέλουν.

Είναι ανασφαλή άτομα, γιατί μόνο σε ένα χώρο και με ένα ρούχο ξέρουν ότι πιστεύουν. Χωρίς αυτό, είναι άπιστες

Μέσα στο χάσιμο της ζωής τους και τη δουλεια τους, μέσα στο τάγμα που κάνουν οι ανήθικοι παπάδες και οι συνεχιστές τους, μισούν οι κοπέλες τους γονείς τους.

Μερικοί γονείς και αδέλφια τις παρατούν ,γιατί θέλουν το μερίδιο τους από τις περιουσίες και να έχουν την ησυχία τους. Πρόκειται περί μιασμάτων συγγενών, χωρίς αγάπη.

Οι φίλες για να τις έχουν μέσα στη δουλεία της προσευχής, τους λένε κάθισε εκεί .

Αυτές δεν βλέπουν τι γίνεται με τους παπάδες και τα ψέματά τους ;

Η ηγουμένη μια αποτυχημένη που δεν βλέπεται, έχει μεγάλη πονηρία και ναρκισσισμό. Εκτελεί εντολές και βάζει ρουφιανιές να μη τις φύγουν

Αν αρχίσουν να μιλούν όμως, όπως τα παιδιά της κιβωτού , θα δούμε ότι καμιά δεν πήγε με τη θέληση της, απλά συνήθισε ,αφού της έκαναν άτυπη απαγωγή και πλύση εγκεφάλου οι άθεοι παπάδες .

Καλό είναι να βγουν αυτά , από όλα τα μοναστήρια και τις κιβωτούς … Εξυγίανση της κοινωνίας

Όχι στα κλουβιά και στα κελιά. Ναι στη ζωή, στα πολύχρωμα ρούχα, στις γέννες, των κοριτσιών !


Αναγνώστρια

loading...