Που μπορεί να βρίσκονται τα ακασικά αρχεία εφ όσον υπάρχουν και πως αποκτάμε πρόσβαση σε αυτά;

 

Ο όρος “ακασικά αρχεία”  αναφέρεται σε μια έννοια σε ορισμένες πνευματικές και μεταφυσικές πεποιθήσεις, σύμφωνα με την οποία υπάρχει ένα παγκόσμιο αρχείο ή μια βάση δεδομένων όλων των γνώσεων και πληροφοριών, η οποία λέγεται ότι είναι κωδικοποιημένη σε μια “κοσμική” ή “αιθερική” ουσία που ονομάζεται “akasha”. Η έννοια των αρχείων ακάσα συνδέεται με την ιδέα ότι όλα τα γεγονότα, οι σκέψεις και τα συναισθήματα καταγράφονται σε αυτή την κοσμική ουσία και ότι αυτή η γνώση μπορεί να προσεγγιστεί από ορισμένα άτομα μέσω ψυχικών ικανοτήτων ή πνευματικών πρακτικών.

Η ύπαρξη των ακασικών αρχείων δεν υποστηρίζεται από επιστημονικά στοιχεία και θεωρείται μεταφυσική ή πνευματική έννοια. Η ιδέα των ακασικών αρχείων έχει τις ρίζες της στις αρχαίες ινδουιστικές και βουδιστικές πεποιθήσεις και έχει ενσωματωθεί σε διάφορες πνευματικές και μεταφυσικές παραδόσεις.

Όσον αφορά το πού λέγεται ότι υπάρχουν τα ακασικά αρχεία, δεν υπάρχει συναίνεση μεταξύ των πιστών αυτής της έννοιας. Ορισμένοι πιστεύουν ότι τα ακασικά αρχεία είναι ένα φυσικό ή απτό αρχείο που υπάρχει σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι ένα αιθερικό ή πνευματικό πεδίο στο οποίο μπορεί να έχει κανείς πρόσβαση μέσω του διαλογισμού ή άλλων πνευματικών πρακτικών.

Συνολικά, η έννοια των ακασικών αρχείων είναι μια μεταφυσική ή πνευματική πεποίθηση που δεν υποστηρίζεται από επιστημονικά στοιχεία. Η ύπαρξη και η θέση των ακασικών αρχείων, αν υπάρχουν καθόλου, είναι θέμα ατομικής πεποίθησης και ερμηνείας.

https://klasikiperiptosiblavis.blogspot.com

loading...