Την πολιτική ηγεσία των προδοτών την ξέρουμε….τώρα μαθαίνουμε κ την στρατιωτική ηγεσία των ρεντικολων ραγιάδων

ΣΟΚ!!! – ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος Δεχόμαστε να στείλουμε τους S-300 της Κρήτης στην Ουκρανία αν οι ΗΠΑ «εγκαταστήσουν» Patriot στη Κρήτη!

«Το ίδιο ως διαδικασία ισχύει και για οποιαδήποτε άλλο ρωσικής προέλευσης σύστημα αεράμυνας»

Ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος, ομολόγησε πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη να στείλει τους S-300 από την Κρήτη στην Ουκρανία, αρκεί να «εγκαταστήσουν οι ΗΠΑ στην θέση τους σύστημα Patriot».

Δεν μίλησε για αγορά, αλλά για εγκατάσταση, που σημαίνει πως το σύστημα Patriot θα ήταν υπό τον έλεγχο των Αμερικανών!

Η ομολογία αυτή έγινε κατά την διάρκεια της χριστουγεννιάτικης συγκέντρωσης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Στην ουσία δεν υπάρχει καμιά διαπραγμάτευση. Απλά ο υπάλληλος παρακαλάει τον αφέντη να εγκαταστήσει για τα μάτια , δηλαδή για εμάς τους βλάκες τους Patriot ώστε να μην του φωνάξουμε. Όχι ότι θα μπορούμε ότι ώρα θέλουμε να τους χρησιμοποιήσουμε. Αυτό ΔΕΝ παίζει με τους λακέδες που έχουμε μέσα στην άβουλη βουλή. Τέρμα είναι εντελώς ξεφτιλισμένοι και όσο πιο γρήγορα τους χώσουμε φυλακή τόσο το καλύτερο .

Την πολιτική ηγεσία των προδοτών την ξέρουμε….τώρα μαθαίνουμε κ την στρατιωτική ηγεσία των ρεντικολων ραγιάδων

Με τους δικούς μας ΠΑΤΡΙΟΤ τι θα γίνει; θα μας τους επιστρέψουν από την Σαουδική Αραβία; Υπάρχει ένα πρόγραμμα αφοπλισμού όλης της Ελλάδας και όχι μόνο των νησιών.

Ας μη κοροιδευομαστε και μεταξύ μας! Είναι πια προφανέστατο, ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, εκτελεί αδιαμαρτυρητα όλες τις εντολές των ΗΠΑ, (όσον αφορά τα εθνικά θέματα) και των Γερμανών, (όσον αφορά τα θέματα της οικονομίας). Με λίγα λογια… ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!… και παράλληλα, μια ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ!… και υπεύθυνοι γι αυτη την τραγική κατάσταση, είναι η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ!… αλλα και ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ!!

Με αυτούς τους προδότες μασόνους στην κυβέρνηση, απορώ πως υπάρχουμε ακόμη σαν χώρα…

Τα μεμετια προετοιμαζουν και ανακοινωνουν εισβολη και ο ελληνεζικος λαος αφαιρει εμποδια κανοντας τα παντα για να τους διευκολυνει, τι; δεν ειναι ο ελληνεζικος λαος; και ποιος ειναι; η πιρπιρι; αυτος δεν ψηφιζει κυβερνηση και αντιπολιτευση;;; ξεχασα, φταινε οι νεφελιμ απο τον πλανητη χψω….

Κάνουν ό,τι είναι δυνατόν να αφοπλίσουν τη χώρα.

Την ίδια στιγμή που οι Τούρκοι εν χορώ δηλώνουν δημόσια ότι θα πάρουν τα νησιά μας.

Πώς λέγεται αυτό???

Δυστυχώς η δουλοπρέπεια, ο χρηματισμός και η φιλαυτία των δοσίλογων πολιτικών του κυνοβουλίου δεν έχει όρια, ούτε τέλος. Αρχίζουν σιγά σιγά να προδιαθέτουν τον κόσμο για την νέα προστυχιά εις βάρος μας. Ελπίζω να χαράξουμε όλοι στο μυαλό μας ονόματα και οικογένειες. Δεν θα είναι για πάντα δήμιοι της χώρας, ούτε θα έχουν για πάντα τους πραιτοριανούς. Μερικά φαγητά δεν μπορείς να τα βάλεις στο στόμα μόλις βγουν από το φούρνο, αλλά τρώγονται μια χαρά κρύα… Αρκεί να μην υπάρξει λήθη.

loading...