«ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» στην Ευρώπη!!! ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΚ στους αγρότες από τις Βρυξέλλες – Ξεκίνησε η εφαρμογή στην Γερμανία

 

«ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ» για την παραγωγή, λένε οι Γερμανοί αγρότες – Κλείνουν αγροκτήματα στην Ολλανδία

Η Γερμανία απαγόρευσε στους αγρότες σε ένα από τα ομοσπονδιακά κράτη της να λιπάνουν σωστά μεγάλες εκτάσεις γης κατόπιν εντολής της πράσινης ατζέντας της ΕΕ, προφανώς στο πλαίσιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης, προκειμένου να δοθεί καθοριστικό χτύπημα στην αγροτική παραγωγή.

Όπως μεταδίδει η γερμανική Bild, έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός» για τους αγρότες στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, η οποία αποτελεί το ποπλυπληθέστερο κρατίδιο της Γερμανικής Ομοσπονδίας και βρίσκεται ήδη σε καθεστώς έκτακτης οικονομικής ανάγκης, όπως σας έχει πληροφορήσει το ΕΛ.

Υπό την πίεση των Βρυξελλών, θα υπάρξουν νέοι κανόνες για τον τρόπο με τον οποίο επιτρέπεται η λίπανση, κάτι που σύμφωνα με την Bild, προκάλεσε απόλυτη φρίκη στους αγρότες σε όλη την χώρα, ενώ δείχνει τι τσουνάμι πρόκειται να καλύψει ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο αγρότης Erich Gussen (56), Αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συνδέσμου της Ρηνανίας, καλλιεργεί σιτάρι, κριθάρι και καλαμπόκι σε 75 εκτάρια στο Jülich Börde: “Υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση μεταξύ των αγροτών, που πραγματικά μας αναστατώνει!”

Ο νέος κανονισμός σημαίνει ότι η έκταση στην οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί λιγότερο λίπασμα αυξάνεται δραστικά από τα 165.000 σε 500.000 στρέμματα – το ένα τρίτο της χρησιμοποιήσιμης έκτασης!

Ο Gussen εξηγεί: «Εάν ένα χωράφι με σιτάρι χρειάζεται 200 ​​κιλά λιπάσματος για βέλτιστη απόδοση, οι αγρότες θα αναγκάζονταν τώρα να χρησιμοποιούν 40 κιλά λιγότερα. Αυτό σημαίνει πτώση της απόδοσης και η ποιότητα του σιταριού θα υποφέρει!».

Η απαγόρευση είναι κατόπιν εντολής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία πιέζει να μειώσει την ποσότητα αζώτου σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης ως μέρος της πράσινης ατζέντας της, η οποία οδηγεί στην από-ανάπτυξη και τον λιτό βίο με την παγκόσμια εξουσία να αναλαμβάνει ρόλο παραγωγού μέσα σε εργαστήρια!!!

Η πολιτική έχει ήδη προκαλέσει όλεθρο στην Ολλανδία, με την ολλανδική κυβέρνηση να προσπαθεί τώρα είτε να εξαγοράσει είτε να κλείσει αναγκαστικά έως και 3.000 αγροκτήματα για να επιτύχει τους στόχους που έθεσαν οι Βρυξέλλες.

Και στα δικά μας, καθώς οι ίδιες εντολές έχουν δοθεί προφανώς και στην Αθήνα.

el.gr

loading...