Κατέρρευσε ο ΥΠΕΞ Ν.Δένδιας στο Άγιο Όρος: Χτύπησε στη μύτη και το στόμα

Ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας κατέρρευσε κατά την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος και από την πτώση του υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στην μύτη και στο στόμα, αφού χτύπησε στο δάπεδο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που ήρθε από κυβερνητικές πηγές, αναφέρουν ότι ο Νίκος Δένδιας είχε επεισόδιο ορθοστατικής υπότασης κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος του Αγίου Όρους

Αν και αναφέρουν πως προηγουμένως ήταν απολύτως καλά στην υγεία του, λίγο μετά τις 7 το πρωί κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να χτυπήσει σοβαρά στη μύτη και στα δόντια.

Στη Μονή σήμανε συναγερμός και ο Ν.Δένδιας δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Αγίου Όρους.

Άμεσα κλήθηκε ελικόπτερο προκειμένου να παραλάβει τον υπουργό Εξωτερικών και να τον μεταφέρει στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας του υπουργού ματαιώνεται μιας και  επρόκειτο μετά τη Μονή Ξενοφώντος να μεταβεί στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο ήταν ορθοστατικής υπότασης, επιβεβαιώνει το τοπικό μέσο. 

Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας του υπουργού ματαιώνεται – επρόκειτο μετά τη Μονή Ξενοφώντος να μεταβεί στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου.

Θυμίζουμε πως η επίσκεψή του ξεκίνησε χθες επίσης με μια περιπέτεια, καθώς λόγω πυκνής ομίχλης, το ελικόπτερο που τον μετέφερε δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο των Καρυών, ούτε σε εκείνο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και τελικά κατέβηκε στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας.

Πολλές αναποδιές τελευταία για τον Έλληνα ΥΠΕΞ…

loading...