Νεα πρωτοποριακα κουπονια σκεφτεται να δωσει η κυβερνησαρα του ωτακουστη Κουλη στον φτωχοποιημενο πληθυσμο της χωρας ωστε να μπορει να αγοραζει αυτα που πλεον δεν δυναται λογω της συνεχιζομενης ακριβειας στις τιμες των προιοντων,ακομα δεν εχουν καταληξει στο ποσό και αν αυτο θα δινεται καθε μηνα η τριμηνο η στις εννια του μακαριτη.

Αφου αφησαν ανεξελεγκτη την κερδοσκοπια και τον πλουτισμο των μεσαζοντων και προσπαθησαν να δικαιολογησουν την ακριβεια σαν αποτελεσμα των κυρωσεων της Ε.Ε. προς την Ρωσια…..και με τις εκλογες σε αποσταση μηνων πλεον….τωρα χεσμενοι εως τα γονατα το παιζουν φιλευσπλαχνοι και θελουν να δειξουν ποσο νοιαζονται αυτους που οι ιδιοι φτωχοποιησαν.

Οσο για τα διαφορα καλαθια που μοιραζει ο Αδωνις ειναι γνωστο πως ειναι μονο για γελια,οπως για γελια ειναι και ο ιδιος ο ταχα υπουργος αναπτυξης ο οποιος καταναλωνει τον χρονο του παιζοντας τενις και κανοντας γυμναστικη για να εξαλειψει την μπακα που εχει δημιουργησει απο το πολυ καθησιο και το ατελειωτο μασουλημα.

Γιατι ο καταναλωτης ξερει οτι π.χ. ενα κιλο κοτοπουλο που πριν τις αυξησεις κοστιζε 1,99 το πολυ και τωρα με το καλαθι του νοικοκυριου το αγοραζει 2,99 κι εως 3.05 δεν ειναι προσφορα,ειναι κλοπη απο τα ελαχιστα που εχουν μεινει στην τσεπη του.

Και καλα να εχει καποιος εναν μισθο ας πουμε 1000 ευρω,ποσοι εχουν,…ελαχιστοι,αν δεν εχει ενοικιο καπως τα καταφερνει,αυτοι που ζουν με 200-500 ευρω τον μηνα αν εχουν και ενοικιο απλα δεν ζουν,αλλα τι τον νοιαζει αυτο τον καθε Κουλη?

Ομως ακομα κι αυτοι εχουν δικαιωμα ψηφου,και μετριεται το ιδιο με οσους ειναι στην συμμορια του Κουλη και στον κυκλο που κερδιζει απο την διακυβερνηση του,και θα μετρηθουν στις εκλογες ισοτιμα οι ψηφοι και των δυο.

Θα ηταν πολυ ευκολο για οποιαδηποτε κυβερνηση να μειωσει τις επιπτωσεις απο την συνεχως αυξανομενη ακριβεια αν το ηθελε,ο Κουλης δεν το θελει,τα εσοδα απο ΦΠΑ και ΕΦΚ ειναι τεραστια για τα δημοσια ταμεια και οι εισπραξεις ανεβαινουν οσο ανεβαινουν και οι τιμες,αυτο που κατεβαινει ειναι το περιεχομενο των προιοντων που μπορει να αγορασει πλεον ο καταναλωτης,αλλα αφου αυτοι τρωνε με δεκα μασελες τι τους ενδιαφερει?

Ο Κουλης πιστευει οτι με τετοιο μιγμα ακριβειας,διαφθορας και ξεφτιλισμενης πολιτικης που εφαρμοζει θα μπορεσει..η εστω εχει ελπιδα να κερδισει τις επομενες εκλογες,τοσο ξερει…τοσο κανει,δεν μπορει περισσοτερο ο ανθρωπος,εξ αλλου η εντολη που ειχε ηταν διαφορετικη,απλα δεν του βγηκε ο κορωνοιος και η προσπαθεια διχασμου και εξοντωσης των αντιφρονουντων και τωρα απλα δεν ξερει τι να κανει.

Αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι οτι τα κουπονια δεν ειναι λυση,δεν ειναι δυνατον να σχεδιαζουν στον επομενο προυπολογισμο αυξηση των εσοδων κατα 4 δις,απο που λετε να τα μαζεψουν αυτα?

Μα απο τον ΦΠΑ και τον ΕΦΚ,τροφιμα και καυσιμα δηλαδη,,,και μετα να επιστρεψουν ενα ελαχιστο ποσο σε κουπονια για να πουν οτι ενδιαφερονται.

Προτεινω να κρατησετε αυτα τα κουπονια,και οταν ελθει η ημερα των εκλογων αντι για ψηφο στις καλπες να ριξετε κουπονια,θα ειναι η καλυτερη απαντηση στον χειροτερο πρωθυπουργο που εχει περασει απο την χωρα,

Χειροτερο ακομα και απο τον Τσιπρα ο οποιος πλεον περναει στην δευτερη θεση.

https://harrytsopanos.blogspot.com

loading...