ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΤΕ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΖΟΥΡΑΡΗΣ

Ο ΕΧΘΡΟΣ,  Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ” ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΡΥΦΩΝ ΤΗΣ ΝΔ. ΠΟΥ ΑΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΤΕ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΖΟΥΡΑΡΗΣ

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

Κύριοι νέοι ανενημέρωτοι βουλευτές,

·      Πιστεύω γνωρίζετε ότι όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, κυρίως τα της εξουσίας,  εν πλήρη συνειδήσει υποδούλωσαν με ψευδή στοιχεία και προδοτικές ενέργειες από το τέλος του 2009 την πατρίδα μας στην ναζιστική Γερμανική ΕΕ.

·      Εκείνο που δεν γνωρίζετε είναι το ότι η παιδεία μας και όχι μόνον αλώθηκε  σε μεγάλο της μέρος  από «προοδευτικούς» “τούρκους” και “σκοπιανούς” του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛΟΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ.

·      Συγκεκριμένα.

Φέτος γιορτάσαμε τα 100 χρόνια από την βάρβαρη εξολόθρευση του Ελληνισμού της Σμύρνης, το κάψιμο της και την Μικρασιατική τραγική γιέ τον Ελληνισμό καταστροφή.

·      Δεν θα γνωρίζετε  όμως ότι τη δεκαετία του 2000 με κυβέρνηση Κωστάκη Καραμανλή,  επί υπουργίας της Γιαννάκου Κούτσικου (ο αποθανών δεν δεδικαίωται), ανετέθη στην «τουρκάλα» Μαρία Ρεπούση να γράψει βιβλίο ιστορίας για την 6η Δημοτικού.

·      Η θρασύτατη αυτή «τουρκάλα» με την συμπεριφορά της τα κείμενα της κτλ.. Που  όταν η βουλή των Ελλήνων τιμούσε τη μνήμη των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας που είχαν υποστεί τη γενοκτονία των τούρκων αποχωρούσε επιδεικτικά.

·      Στο βιβλίο της είχε θρασύτατα γράψει ότι στην παραλία της Σμύρνης υπήρξε «συνωστισμός» και όχι άγρια δολοφονία των Ελλήνων της Σμύρνης.

·      Τότε υποχρεώθηκε σε παραίτηση η τότε  υπουργός Κούτσικου που σίγουρα ήταν συμμετέχουσα στην θρασύτατη αυτήν «τουρκική» τερατώδη πρόκληση (κάποια στιγμή θα πρέπει να περιγράψουμε την ανθελληνίδα αυτήν “Ευρωπαία” που δεν γνωρίζετε οι περισσότεροι)

·      Και αντικαταστάθηκε από τον  Έλληνα Θρακιώτη Ευριπίδη Στυλιανίδη που απέσυρε το επαίσχυντο βιβλίο.

·      Επιπλέον όμως η θρασύτατη αυτή «τουρκάλα» Μαρία Ρεπούση, ήθελε με άλλους ομοίους της, να απαλλάξει τους Τούρκους από το μέγα έγκλημα τους και της φωτιάς στην Ελληνική Σμύρνη. Δείτε το τότε  κατωτέρω της μαζί με άλλα φιλο-«τουρκικά» άνθη. Δείτε το τότε κατωτέρω

–          «αμφιλεγόμενο θέμα η πυρκαγιά της Σμύρνης;

–          Στις 25 Ιουλίου σας παρουσιάσαμε το άρθρο 100,000$ για την «αναθεώρηση» της καταστροφής της Σμύρνης (Με την καθοδήγηση του state department)

–          Φυσικά το άρθρο από μόνο του δεν λέει κάτι…απλά παρουσίαζει την πρόθεση του state department ώστε να ξεκινήσει συζήτηση “αναθεώρησης” για την καταστροφή της Σμύρνης..ήταν καταστροφή; μήπως απλή πυρκαγιά; μήπως βραχυκύκλωμα;

–          Εμείς από την μεριά μας είπαμε να το ψάξουμε λίγο και αυτό… και τι φαντάζεστε πως βρήκαμε;…βρήκαμε…μία σύμπτωση…

–          Iστορία: λόγος και εικόνα (Εκπομπή 17η )

–          http://panorama.ert.gr/ekpompes.asp?subid=819&catid=3218

–          την γνωρίζετε την εκπομπή; αν όχι…να σας ενημερώσουμε πως είναι η εκπομπή που παρουσίαζε η κυρία Ρεπούση! Ξεχάσαμε να σας ενημερώσουμε πως στην συγκεκριμένη εκπομπή καλεσμένοι ήταν ο κύριος Γιάννης Γιαννουλόπουλος και η κυρία Λένα Διβάνη

–          ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ – Συντονίστρια συζήτησης-Επίκουρος Καθηγήτρια Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: Ας συζητήσουμε λίγο για τις άμεσες συνέπειες αυτής της ήττας κύριε Γιαννουλόπουλε. Τι σήμαινε για την Ελλάδα η Μικρασίατική καταστροφή;

–          Και αφού συζητήσαν λίγο για το αγαπήμενο τους θέμα (θύμα) …δηλαδή την Εκκλησία…και αφού είπαν και λίγο για τον Βενιζέλο…προχώρησαν και στα καλά!!!

–          Γιάννης Γιαννουλόπουλος:  …… Δεν είναι τόσο αυτονόητο θα έλεγα ότι οι Τούρκοι έκαψαν την Σμύρνη. Υπάρχουν κάποια λογικά ερωτήματα. Γιατί ας πούμε οι Τούρκοι να κάψουμε μια πόλη η οποία τους ανήκει. Συνήθως καίει αυτός που φεύγει για να μην τα βρει ο νικητής. Μπορεί από την….

–          Μαρία Ρεπούση: είναι αμφιλεγόμενο δηλαδή θέμα η πυρκαγιά της Σμύρνης;

–          Γιάννης Γιανουλόπουλος: ναι βέβαια. Δηλαδή ο Σεφέρης ο οποίος έγραφε το 1950, είπε χαρακτηριστικά (είναι από τις Μέρες, Ιούνιος 1950): «Οι Έλληνες λένε πως οι Τούρκοι έκαψαν τη Σμύρνη, οι Τούρκοι λένε πως οι Έλληνες την έκαψαν. Ποιος μπορεί να ξέρει την αλήθεια; ….»

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...