Πρόβατα είμαστε, τα δεχόμαστε όλα και αυτές είναι οι επιπτώσεις…

Καθημερινά ταΐζουμε τον δράκο, πας στο σούπερ μάρκετ, πληρώνεις 24% χαράτσι για τον δράκο, πας να βάλεις βενζίνη πληρώνεις 80% χαράτσι για τον δράκο, θέλεις να ζεσταθείς το χειμώνα 70% για τον δράκο, τέλος του χρόνου πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας για τον δράκο, ΕΝΦΙΑ για τον δράκο κτλ… Δουλεύουμε 200 μέρες το χρόνο για τον δράκο, και δεν λέμε και τίποτα!

Τα πάντα να εξαρτώνται από τα κράτη και τις μεγάλες πολυεθνικές, που αναφέρονται κατευθείαν στους σιωνιστές. Θέλουν να ελέγχουν τα πάντα 1.000%.

Ειναι ΝεοΚομμουνιστικο μοντελο εξελιγμενο με βαση την 4η βιομ.επανασταση , ειναι αντιγραφη του Κινεζικου Μαοικου κοινωνικο οικονομικου μοντελου των 70ς ..

«Δε θα έχετε τίποτα και θα είστε χαρούμενοι» = κομμουνισμός.

Είναι το αντίθετο του καπιταλισμού και το αντίθετο του φιλελευθερισμού. Όσο και να προσπαθήσει κάποιος να τα μπερδέψει, δε γίνεται.

Κορόιδα καθίστε εσείς στο κρύο για να έχει η ελίτ το ειρ κοντισιον στους 35ο βαθμούς, καθίστε με τα επιδόματα εσείς οι “τεμπέληδες” για να παίρνει η Καϊλή και η κάθε Καϊλή εκατομμύρια μίζες για να κάνει ζωαρα

Aκραιο -Νεοφιλελευθεροι και ΝεοΚομμουνιστες( Μαοιστες ,Τροτσκιστες διεθνιστες σοσιαλιστες ) η διαφορετικη οψη του ΙΔΙΟΥ νομισματος ..

Διαλυση των μεσαιων ταξεων,της μικρομεσαιας επιχειρηματικοτητας,,ολοκληρωτισμος και ολιγαρχια με ”δημοκρατικο” μανδυα ,αποδομηση κρατους δικαιου ,ευημεριας , κοινωνικης συνοχης,ηθων και παραδοσεων …

ΟΛΑ τα πιονια της αναρχης παγκοσμιοποιησης καθως και τα ζομπι που τους στηριζουν -ψηφιζουν τις ιδιες μουρες εχουν ..

Βασικα το συγχρονο κοινωνικο-οικονομικο μοντελο που θελουν περασουν τα διεθνιστικα ζομπι τυπου Σβαμπ ειναι ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ Κινεζικο .

Δηλαδη ολοι αυτοι δεν ειναι παλαιοκομμουνιστες τυπου Σταλιν, Χρουστσοφ που μιλαγανε για μητερα πατριδα ,κλειστα συνορα κρατικη και παραγωγικη αυταρκια κλπ ,αλλωστε ολες αυτες τις διεθνιστικες Τροτσκικες κομμουνιστικες σεχτες τις ειχε καθαρισει ο Σταλιν και Χρουστσοφ απο την Σοβιετια και μεταναστευσαν στην Δυση..

loading...