Χούφταλο ο Τ.Μπάιντεν: Αυτή την φορά «πήρε» μαζί του το μικρόφωνο και το… χέρι του Ε.Μακρόν! «Δασκαλεμένος» ο Ε.Μακρόν έκανε ότι μπορούσε για να μην τον εκθέσει

Τo πρόβλημα με την διανοητική επάρκεια του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν είναι γνωστό αλλά αυτή την φορά ξεπέρασε ακόμα και τα δικά του στάνταρντ, αφού κατά την τελετή έναρξης των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων, όταν τελείωσε την ομιλία του, πήρε το… μικρόφωνο μαζί του!

Το ότι κανείς δεν σκέφτηκε να του πάρει το μικρόφωνο είναι δείγμα ότι πλέον δεν τον προλαβαίνει και δεν μπορεί να τον προβλέψει κανείς από το επιτελείο του.

Στην συνάντησή του με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν έδωσε αμέσως κι άλλο ένα δείγμα της προβληματικής κατάστασής του αφού κατά την διάρκεια της χειραψίας με τον Γάλλο ομόλογό του, ξέχασε να του αφήσει το… χέρι.

Πρέπει να ήταν η πιο μακρόχρονη χειραψία στην πολιτική Ιστορία.

Ο Ε.Μακρόν, δασκαλεμένος από το δικό του επιτελείο ακολούθησε την τακτική του mirroring, για να μην τον εκθέσει και συνέχισε και αυτός να του κρατάει το χέρι και δεν αποτραβήχτηκε.

Δεν τελειώνουν όμως εδώ τα κατορθώματα του Τ.Μπάιντεν, σε άλλο βίντεο φαίνεται να έχει τοποθετηθεί δίπλα στον Ε.Μακρόν αλλά να είναι εντελώς χαμένος και αποπροσανατολισμένος ενώ έχει δυσκολία ακόμα και στην βάδιση.

loading...