Είναι ο Πάπας Καθολικός ή Απλώς ένας άλλος στρατιώτης του ΝΑΤΟ ;

Όπως η Γκάνα δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά έναν οικονομικό Maguire, έτσι και η Καθολική Εκκλησία δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά έναν πνευματικό Maguire στο κέντρο της, γράφει ο Declan Hayes.

Έρευνα-επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected] και official website The Times of Voulgaroktonos.

Αν και η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα υποστηρίζει τώρα ότι η Ρωσία αποδέχεται τη συγγνώμη του Πάπα για τις συκοφαντίες του από την Τσετσενία και το Μπουριάτ και επομένως θεωρεί ότι το θέμα έχει κλείσει, κάθε άλλο παρά είναι. Ούτε, σε αντίθεση με τη συμφιλιωτική δήλωσή της, δεν μπορεί να υπάρξει εποικοδομητικός, χρήσιμος ή ουσιαστικός διάλογος μεταξύ της Ρωσίας και του Βατικανού, έως ότου η Αγία Έδρα πάψει να είναι το ανόητο πόδι της γάτας του ΝΑΤΟ.

Η οργή της Ζαχάροβα και των συναδέλφων της προέκυψε, θυμίζουμε, λόγω των πραγματικά ανόητων, ανενημέρωτων και ειλικρινών ρατσιστικών σχολίων που έκανε ο Πάπας Φραγκίσκος για τους Τσετσένους, το Μπουριάτ και άλλους Ρώσους στρατιώτες που πολεμούσαν στην Ουκρανία. Παρόλο που κάλυψα αυτήν την οργή εδώ εκείνη την εποχή, ορισμένα ερωτήματα που έθεσα παραμένουν αναπάντητα, το κυριότερο που έδωσε στον Πάπα Φραγκίσκο τις παραπληροφορίες του για τους Μπουριάτ και τους Τσετσένους και πώς η παραπληροφόρησή τους απορρίπτει την απλούστερη εξήγησή μου;

Αυτό, φυσικά, μοιάζει με το περίφημο ερώτημα αν ο Πάπας είναι Καθολικός . Είναι μια ρητορική ερώτηση καθώς έδωσα ήδη την απάντηση. Καθώς το Βατικανό δεν έχει άμεσες εισβολές στη Ρωσική Ανώτατη Διοίκηση, δεν έχει κανέναν τρόπο να γνωρίζει τι κάνουν ή τι δεν κάνουν οι Τσετσένοι και οι Μπουριάτ. Το Βατικανό που βασίζεται σε πρακτορεία του ΝΑΤΟ όπως η Τζίλιαν Τετ για τα νέα τους μοιάζει με το να βάζεις τον λαιμό του Πάπα σε θηλιά. είναι ανόητο πέρα από κάθε μέτρο.

Είναι χειρότερο από αυτοκτονία καθώς έχει ο Πάπας, ο Βικάριος του Χριστού στη Γη, να αστοχεί και τα τρία κόσκινα του Σωκράτη (του Έλληνα φιλόσοφου, όχι του αείμνηστου και σπουδαίου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή). Δηλαδή, η παραπληροφόρηση του ΝΑΤΟ ήταν προφανώς αναληθής, ήταν κακόβουλη και δεν εξυπηρετούσε άλλο σκοπό από το να τροφοδοτήσει περαιτέρω την κόλαση που είναι η Ουκρανία και, παράπλευρα, να βλάψει το καλό όνομα του Πάπα και της Καθολικής Εκκλησίας όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και στη Σερβία, την Κίνα και πολύ μακρύτερα επίσης. Όχι μόνο έχει βλάψει περαιτέρω άσκοπα τις σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας, της Σερβίας και των συμμάχων χωρών, αφενός, και της Ρωμαιοκαθολικής και των συμμαχικών εκκλησιών από την άλλη, αλλά θα δημιουργήσει περαιτέρω τρομερά εμπόδια στην οικοδόμηση της ειρήνης με τη δικαιοσύνη στο μέλλον.

Αυτό, δυστυχώς, δεν είναι το πρώτο ροντέο του Πάπα. Έγραψα εδώ για το πώς ο Πάπας κρατούσε ψηλά μια ουκρανική ναζιστική σημαία , σαν να ήταν ο οικοδεσπότης, το σώμα και το αίμα του Ιησού, ο Πάπας κρατάει ψηλά όταν λέει Λειτουργία. Έγραψα εδώ για το πώς το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί την Καθολική Εκκλησία και την Ουκρανική αδελφή εκκλησία ειδικότερα ως δούρειος ίππος για να καταστρέψει τη Ρωσία τουλάχιστον από την εποχή του Πάπα Ιωάννη Παύλου 11. Και έγραψα εδώ πώς ο Πάπας Φραγκίσκος , μαζί με την Αγγλικανική λατρεία, MI5 στην προσευχή,βοηθά στην υπονόμευση όχι μόνο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας αλλά και του ίδιου του Χριστιανισμού, ιδιαίτερα στο Λεβάντε, του οποίου οι Χριστιανοί, ο λαός του Θεού, υποφέρουν τις πιο τρομερές δυσκολίες μαζί με τους μουσουλμάνους γείτονές τους. επί, αλλά το οποίο αγνοεί υπέρ του σάπιου, κουλούρι Ράιχ του Ζελένσκι.

Ο Πάπας Φραγκίσκος, φρέσκος από την γκάφα του στο Μπουριάτ, μας προτρέπει τώρα να περάσουμε λιτά Χριστούγεννα και να στείλουμε τα χρήματα που εξοικονομούμε στην Ουκρανία , με την οποία πιθανώς εννοεί πρωτίστως την Ουκρανική Ελληνική Καθολική Εκκλησία που βρίσκεται σε πλήρη κοινωνία με το Βατικανό, ότι ο Πάπας Ο Τζον Παύλος 11 έκανε μια ιδιαίτερη επισήμανση όταν ανέλαβε τον Παπισμό, και αυτό βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών από τους ναζιστικούς ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν κατά του Ράιχ του Ζελένσκι. Αν και υπάρχουν αναμφίβολα πολλοί Ουκρανοί που θα μπορούσαν να κάνουν με τη βοήθεια, και η Ουκρανική Ελληνοκαθολική Εκκλησία πρέπει να επαινεθεί για ό,τι καλό κάνει, ο Πάπας Φραγκίσκος δεν έπρεπε να πέσει σε αυτή την περαιτέρω παγίδα του ΝΑΤΟ.

Ναι, υπάρχουν άνθρωποι όλων των δογμάτων και κανένας και στις δύο πλευρές των γραμμών στην Ουκρανία που χρειάζονται απεγνωσμένα τη βοήθειά μας. Αλλά εξίσου, υπάρχουν ανείπωτοι αριθμοί αθώων στην Υεμένη, στο Λεβάντε και μακρύτερα, οι οποίοι επίσης χρειάζονται απεγνωσμένα τη βοήθειά μας και ο Πάπας Φραγκίσκος τους βγάζει όλους από την εικόνα. Έχω φίλους, που υποστηρίζουν μικρές και σε μεγάλο βαθμό αφανείς προσπάθειες στις Φιλιππίνες, στη Ζάμπια, στο Μεξικό και στο Περού. Οι οπαδοί του Glasgow Celtic Football Club στέλνουν χρήματα στους φτωχούς της Ανατολικής Ταϊλάνδης, χάρη σε ένα υπέροχο σχέδιο που ένας από τους υποστηρικτές τους πήγε εκεί . Δείτε τους υπέροχους χορευτές Masaka της Αφρικής που χορεύουν θεϊκά για δεκάρες. υποστηρίζει σοβαρά ο Πάπας ότι αυτά είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού; Αν πάνε όλα εκείνα τα Πένς του Πίτερνα χρηματοδοτήσει την γκαρνταρόμπα της Όλγα Ζελένσκα ; Για ποια τρέλα μιλάει;

Από τη δική μου πλευρά, δουλεύω χρήματα στη Σαλεσιανή μοναχή Sr Bridget Doody με έδρα τη Συρία, με την οποία παίρνω συνέντευξη εδώ . Λόγω των κυρώσεων στη Συρία, πρέπει να περάσω από κυκλικές διαδρομές όχι μόνο μέσω αυτού του ιστότοπου αλλά και του δικού μου ιστότοπου (το οποίο επίσης χρησιμοποιώ για να αποφύγω τη λογοκρισία του ΝΑΤΟ σε αυτόν τον ιστότοπο).

Ο Sr Doody εργάζεται στο Ιταλικό Νοσοκομείο της Δαμασκού, το οποίο τελεί υπό την άμεση αιγίδα της Αυτού Αγιότητάς του. Πάπας Φραγκίσκος. Δεν είναι περίεργο που παίρνω χρήματα από Λουθηρανούς, κομμουνιστές και μουσουλμάνους για ένα νοσοκομείο υπό την αιγίδα του Αγίου Πατέρα, ενώ μας ζητάει να κάνουμε τσαμπουκά και να κάνουμε οικονομίες για τον κλόουν πρίγκιπα Ζελένσκι και τη ντυμένη σύζυγό του; Τι απόλυτη τρέλα είναι αυτή;

Παρόλο που απολαμβάνω περιστασιακά τα φλιτζάνια του τσαγιού μου στο μοναστήρι των Σαλεσίων στη Δαμασκό, οι καλόγριες του οποίου δεν μπορούν να επαινεθούν αρκετά, αυτές οι καλόγριες με επέκριναν γιατί πλήρωσα από την τσέπη μου για εγχειρήσεις καρδιάς για να κρατήσω ζωντανά μικρά κορίτσια από τη Συρία. αν είχε δαπανηθεί σε πολύ βασικές προμήθειες για άλλα παιδιά, θα είχε κρατήσει πολλά περισσότερα παιδιά στη ζωή.

Αυτές είναι οι επιλογές της Sophie’s αυτές οι καλές καλόγριες, αυτές οι θεοσεβείς καλόγριες, κάνουν μέρα με τη μέρα, ποια παιδιά να σώσουν και ποια να αφήσουν να πεθάνουν. Έχω δει άλλες μοναχές να κάνουν τις ίδιες επιλογές στο ορφανοτροφείο τους στο Smokey Mountain της Μανίλα, καθώς τύλιξαν τα φορτία τους όχι με σπαργανά όπως το μωρό Ιησού, αλλά με τα νίκελ και τις δεκάρες τους, σε πεταμένες εφημερίδες για να προσπαθήσουν να κρατήσουν ζεστά τα κορμιά τους. και, επομένως, ζωντανός. Αν ο Θεός μας Ζει, ζει στις καρδιές και τις ψυχές εκείνων των μοναχών και εκείνων που σώζουν. Και αυτό είναι ένα ψυχρό και άβολο γεγονός.

Και, αν ο Θεός θέλει να ζήσει μέσα σας, θα πρέπει να δώσετε ό,τι εφεδρικό έχετε στις μοναχές της Συρίας, στις μοναχές των Φιλιππίνων, στις χορεύτριες Masaka της Αφρικής ή στους Ταϊλανδούς Tims της ανατολικής Ταϊλάνδης, όπου θα διατεθούν πολύ καλύτερη χρήση από ό,τι θα έπαιρνε η Εκκλησία της Ουκρανίας αφού οι σαράντα κλέφτες του Αλί Μπαμπά και του Ζελένσκι κάνουν τις σημαντικές περικοπές τους.

Μάρτυρας Trócaire, ένα από τα μεγαλύτερα καθολικά φιλανθρωπικά ιδρύματα της Ιρλανδίας. Τα χρήματα που συγκέντρωσαν από αθώα ιρλανδικά παιδιά σχολικής ηλικίας τα χρησιμοποιούσαν για να χρηματοδοτήσουν ομάδες προπαγάνδας γυναικών στο Χαλιφάτο του ISIS στην Ανατολική Γούτα , από όπου το μοναστήρι του Sr Doody και όλη η Δαμασκό βομβαρδίζονταν συστηματικά για χρόνια, μέχρι που ο Ρώσος στρατηγός Armageddon βοήθησε να τερματιστεί όλα αυτά.

Η Trócaire δεν είναι η μόνη ιρλανδική ομάδα που χρηματοδοτεί τους Σύρους τρομοκράτες του ΝΑΤΟ. Η GOAL, η οποία έγινε η μεγαλύτερη και πιο διεφθαρμένη ΜΚΟ της Ιρλανδίας χάρη στη χρηματοδότηση της CIA υπό τη διεύθυνση του ευρωβουλευτή του Δουβλίνου (και του ΝΑΤΟ) Μπάρι Άντριους , διοχέτευσε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια στα Χαλιφάτα της Συρίας. Λέει ο Πάπας Φραγκίσκος ότι πρέπει να προτιμήσουμε την ουκρανική απάτη του GOAL από το έργο των καλών μοναχών της Συρίας, των Φιλιππίνων και της Παλαιστίνης, όπου συνάντησα τις αγίες Γαλλίδες καλόγριες του ορφανοτροφείου της Βηθλεέμ (όπου γεννήθηκε το μωρό Ιησούς) οι οποίες, σε μια όμορφη συνάντηση μυαλά, μαζέψτε ευρώ από παιδιά γαλλικού σχολείου που μπορούν να συνεργαστούν ως φιλαράκια με τις ορφανές χρεώσεις τους;

Λευκός Πάπας, Μαύρος Πάπας

Αυτές οι θεοσεβείς καλόγριες έχουν, τουλάχιστον, την ικανοποίηση ότι δεν χρειάζεται να παλέψουν με τους ασεβείς ηλίθιους Η Μαρία Ζαχάροβα πρέπει να ξεφύγει όπως οι σκνίπες με τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσουν οι Μπουριάτ τα καλοκαίρια της Σιβηρίας. Εάν η Καθολική Εκκλησία, με τον Πάπα και το τάγμα των Ιησουιτών στο τιμόνι της, είναι κάτι περισσότερο από μια σκνίπα της Σιβηρίας, πρέπει να σηκώσει ριζικά το παιχνίδι της ώστε αυτές οι μεγάλες καλόγριες, που κάνουν το μεγάλο έργο του Θεού σε όλες τις γωνιές της γης , μπορεί να συνεχίσει να είναι φώτα στο σκοτάδι του ΝΑΤΟ. Οι Ιησουίτες του Μαύρου Πάπα, μεταξύ των οποίων τα μέλη είναι ο Λευκός Πάπας , ο Πάπας Φραγκίσκος, μοιάζει πολύ περισσότερο με την Καθολική Εκκλησία, μια ανδρική γεροντοκρατία, οι οποίοι όχι μόνο δεν θα κινηθούν αρκετά γρήγορα με την εποχή, αλλά τους οποίους διεισδύουν και ξεπερνούν σε όλα τα επίπεδα οι πιο εύστροφοι και απείρως πιο καλά χρηματοδοτούμενοι πληρεξούσιοι της MI5 και της CIA. Για να αντιμετωπιστεί αυτό και για να επιστρέψει στον σωστό δρόμο, η Καθολική Εκκλησία πρέπει να μεταρρυθμίσει ριζικά τον εαυτό της και να βάλει σε θέσεις σίγουρους ανθρώπους όπως η Maria Zhakarova, ώστε ο Πρόεδρος της Κίνας Xi να το πάρει στα σοβαρά. Πρέπει, με άλλα λόγια, να είναι τόσο διπλωματικά και οργανωτικά επαγγελματίας και ασφαλής όσο οι κυβερνήσεις της Ρωσίας και της Κίνας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα.

Λευκή Σημαία, Μαύρη Σημαία

Ως Ιησουίτης, ο Πάπας Φραγκίσκος πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τις πνευματικές ασκήσεις του Ιγνάτιου Λογιόλα, του μεγάλου Βάσκου εθνικιστή, ο οποίος ίδρυσε το τάγμα του και ο οποίος, μαζί με τον Φραγκίσκο Ξαβιέ, τον μεγάλο απόστολό τους, έκανε τους Ιησουίτες το σήμα κατατεθέν του ρεαλιστικού επαγγελματισμού, που ήταν συνεπείς με Στρατιωτική εκπαίδευση της Λογιόλα.

Στις ασκήσεις του, ο Loyola αναφέρεται στους στρατιώτες δύο προτύπων που συσπειρώνονται στον πόλεμο, τη σημαία μας, τη σημαία του Χριστού και εκείνη την άλλη σημαία του εχθρού μας, του αντίχριστου. Αν και είναι μια απλή αναλογία, είναι μια βαθιά αναλογία. Κάποιος είτε παίζει με την Team Jesus, την Team Good, είτε κάποιος δεν παίζει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ OFFICIAL WEBSITE TΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (THE TIMES OF VOULGAROKTONOS)

loading...