Η Φρούρηση του Έβρου!

 

Πρέπει να καταστήσουμε σαφές σε όλο τον κόσμο ότι όλες οι αποφάσεις των μεταπολιτευτικών Κυβερνήσεων είναι άκυρες, τυπικά και ουσιαστικά, και ότι πλησιάζει η ώρα για την απόδοση της δικαιοσύνης.

Ουδέποτε ο Ελληνικός Λαός ερωτήθηκε αν επιθυμεί να είμεθα στην ΕΕ και στη νομισματική ένωση, αν συμφωνεί για τις αποφάσεις του Δουβλίνου κλπ. Ένα δημοψήφισμα εγένετο και μας βγήκε σκάρτο.

Ένας βαλτός ψευδό-επιστήμων, σε μία σύσκεψη για το κλίμα, έθεσε το θέμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της εκ ταύτης ανάγκης ελευθέρας διακίνησης  λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη. Στο άκουσμα της προτάσεως σοβαρός επιστήμων ζήτησε την διαγραφή του ονόματός του από την επιτροπή και αποχώρησε….και έτσι οι λαθρομετανάστες απομυζούν την Ελλάδα.

Βέβαια Ο ΓΑΠ είχε αποσύρει όλες τις νάρκες από τα σύνορα και δεν υλοποίησε διαγωνισμό για την ηλεκτρονική επιτήρηση των συνόρων….γνώριζε το σχέδιο

Τα νέα λέγουν ότι η Ελλάς θα πάει με την Αλβανία στη Χάγη για την Κέρκυρα και ότι τα αρχαία μας θα τα δανείσουμε για 25 χρόνια.

Σε πρόσφατη επίσκεψη της εγγονής του Rockefeller  στην Ελλάδα υπήρξε ζωηρό ενδιαφέρον για τις ανασκαφές που διενεργούνται…….

Ο Πρωθυπουργός στην πρώτη του ομιλία στην Έκθεση Θεσ/κης έδωσε εντολή να αφαιρεθούν τα ευρήματα στο Μετρό της Θες/κης και να τοποθετηθούν…..στο τέλος…..Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα υποστηρίξουν ότι δεν υπήρχε τίποτε που να θυμίζει ότι η Μακεδονία ήταν Ελληνική….

Μετά από το «mea culpa»” όλοι οι πρωθυπουργοί ενεργούν βάσει έξωθι εντολών…

Στέργιος Σμυρλής

loading...