Θεσσαλονίκη: Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ στη Νεάπολης

 

Τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ο δράστης της χθεσινοβραδινής ληστείας (11/12), σε κατάστημα ψιλικών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, δείχνει βίντεο ντοκουμέντο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βίντεο που εξασφάλισε το grtimes.gr, η ώρα ήταν λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Κυριακής, όταν ένα άτομο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπαίνει στο κατάστημα με είδη ψιλικών στην οδό Ρήγα Φεραίου και κινείται προς το ταμείο.

Πως έγινε η ληστεία στη Θεσσαλονίκη

Ο υπάλληλος του καταστήματος προσεγγίζει τον πάγκο για να εξυπηρετήσει, ωστόσο ο νεαρός άνδρας που φορούσε κουκούλα, κάνει μία κίνηση πιάνοντας και δείχνοντας ένα πιστόλι που είχε στη φόρμα του, και λέγοντας ότι πρόκειται για ληστεία ζητάει όλες τις εισπράξεις του ταμείου.

Ο υπάλληλος, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, δίνει τα χρήματα, με τον ληστή στη συνέχεια να βγαίνει από το κατάστημα και να χάνεται στα στενά της περιοχής.

Οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας που έχει ήδη στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. και η οποία σε συνδυασμό με την λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη του.

Το κατάστημα είχε μπει στο στόχαστρο ληστών και πριν ένα χρόνο

Η λεία του δράστη ήταν λίγο κάτω από 300 ευρώ σύμφωνα με όσα δήλωσε στο grtimes.gr, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, επισημαίνοντας ότι το ίδιο κατάστημα είχε μπει και στο παρελθόν στο στόχαστρο ληστών.

Δυστυχώς στο συγκεκριμένο κατάστημα ψιλικών, εισέβαλαν άγνωστοι δράστες στις αρχές του μήνα, σπάζοντας λουκέτα και τζάμια της πίσω πλαϊνής πόρτας, ενώ στη συνέχεια άρπαξαν τσιγάρα και άλλα προϊόντα, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ.

loading...