Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ. ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΔΙΩΓΜΟΙ!

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΣΤΗ ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ζελένσκι ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας που πρόσκειται στη Μόσχα. Αναστολή θρησκευτικών ελευθεριών, ελευθερίας θρησκευτικής συνείδησης κι έκφρασης της

πλειοψηφίας του λαού. Διωγμοί.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του με βίντεο- η ομιλούσα εικόνα- το απόγευμα της Πέμπτης, ο Volodymyr Zelensky εκτόξευσε έναν πολιτικοθρηκσευτικό πύραυλο πρώτης τάξεως στη Ρωσία. 

Ανακοινώνοντας ότι το Κίεβο ετοιμάζεται να περιορίσει τις δραστηριότητες στο έδαφός του των θρησκευτικών οργανώσεων που συνδέονται με τη Ρωσία, ο ουκρανός Πρόεδρος δεν υπαινίσσεται τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από το κλείσιμο της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που εξαρτάται από το Πατριαρχείο Μόσχας. Η θρησκευτική καταπίεση μοντέλο ολοκληρωτισμού…

Η Ουκρανία επιδιώκει να απαγορεύσει την Εκκλησία που συνδέεται με τη Μόσχα. Απροσχημάτιστα κι απροκάλυπτα πλέον το καθεστώς του Κιέβου αναστέλλει με τον πιο βίαιο τρόπο θρησκευτικές ελευθερίες, καρατομεί τη θρησκευτική συνείδηση, την ελευθερία της έκφρασης που σχετίζεται με το θρησκεύειν, αναστέλλει την επιλογή του ανήκειν..και μάλιστα κατά της πλειοψηφούσας Εκκλησίας της Ουκρανίας εναντίον της μεγάλης πλειονότητας του λαού. 

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...