Να κανεις γρήγορα και την 6η! άλλες 2 έμειναν μέχρι τις 7.. κουράγιο Γιώργο τα λεφτά που σου σκάνε στο κανάλι θέλουν θυσίες..

Γιώργος Παπαδάκης: Νοσηλεύτηκα σε μονάδα Covid για έξι ημέρες «Με “χτύπησε” στο αναπνευστικό» αν και πενταπλά εμβολιασμένος !!!!

Παπαδάκη εχουμε και λεμε …. Και που σε χτύπησε μόνο εκεί (αναπνευστικό), ευχαριστώ να λες…με τόσες δόσεις σύντομα θα το πεις κι εσύ το ποίημα μπαρμπαγιώργη η ασθένεια που έχεις αφορά στην μέση σου που σπάει μπροστά στο συστημικό κράτος που σε πληρώνει και λέγεται οσφυοκαμψία καμία σχέση με ιούς. Δυστυχώς με αυτή θα σε θυμούνται όλοι και με αυτή θα μας αφήσεις χρόνους

Πενταπλά “εμβολιασμένος” ο γελείος…και Δεν αναφέρει ότι τα “εμβόλια” Όχι μόνο είναι τελείως Αναποτελεσματικά αλλά παρέχουν ΑΡΝΗΤΙΚΉ προστασία.

Ο covid και οι βαριές ιώσεις είναι πλέον ξεκάθαρα, “Νόσος των εμβολιασμένων” !

Μια χαρά τα αρπάξατε για να γίνεται πετσωμένα παπαγαλάκια, δεν σας λυπάμαι…ούτε θα σας σώσουν, κάτι χαραμοφάηδες κοντινοί σας

Ουστττ σκουπίδια, αποβρασματα της κοινωνίας, βάλατε τον κοσμακι να εμβολιαστεί με την τόση πλύση εγκεφάλου και τίς απειλές που τούς κάνατε και φεύγει ο ένας πίσω από τον άλλον, παππούδες, γιαγιάδες, νεαρά παιδιά.. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

Βασιλακόπουλε??? Παγώνα??? τι έγινε ρεεεεεεεεεεε Πενταπλός και στο κλουβί???

ΑΡΓΥΡΩΝΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ …… ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ, ΔΕΝ ΝΟΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΕΦΤΥΛΕΣ…ΣΚΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΑΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ…Μετά την 10η δόση που ξέρετε?

Μπορεί και να το πετύχουν και να φτιάξουν κάτι που θα αποτρέπει και την νόσηση Μέχρι τότε θα γίνονται πειράματα και δοκιμές. Άλλωστε τα πειραματόζωα δεν είναι πρόβλημα βρήκαν άφθονα και μάλιστα εντελώς δωρεάν… Όποιος δεν καταλαβαίνει πως αυτό είναι προπαγάνδα για να πουλήσουν εμβόλια, παρακαλείται να πάει να κουτουλήσει σε κανά τοίχο γιατί από μυαλό δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο κεφάλι του… Αμφιβάλλω αν είχε τίποτα και δεν ήταν θέατρο για να παραστήσει στους γέρους που τον παρακολουθούν πως ευτυχώς που είχε 5πλή δόση αλλιώς θα ψόφαγε…. Θυμάστε όταν την άνοιξη του 2020, που θέλανε να μας πλασάρουνε τη μούφα, είχαν βγει “θετικοί” στον κόβιντ τα μισά κανάλια της τηλεόρασης; Κάτι Σκορδάδες ξέρω γω…. Τότε που τα κρούσματα ήταν απειροελάχιστα…. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ίνφλουενσερς της ολιγαρχίας, δεν είναι φίλοι σας…

loading...