«ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΗΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ»!!! Η 50χρονη Ελληνίδα ΔΕΙΧΝΕΙ τι της έκανε ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ, vid

 

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ!!! Γεμάτη σημάδια και μώλωπες…

Όπως διαβάσατε χθες, νεαρός εργάτης από το Πακιστάν αποπειράθηκε, με την απειλή μαχαιριού, να ΒΙΑΣΕΙ και τελικά ξυλοκόπησε στο Κεντρί Ιεράπετρας με απίστευτη αγριότητα 50χρονη αγρότισσα!

Η κα Κατερίνα Περάκη περιγράφει στην κάμερα του ΚΡΗΤΗ TV την αγριότητα την οποία έζησε και δείχνει σε τι σημείο έχει φτάσει η έλευση των συγκεκριμένων αλλοδαπών στην χώρα μας.

Μάλιστα, όπως είπε, οον καλοπλήρωνε και δεν είχε καμία οικονομική η άλλη διαφορά με τον δράστη, ώστε να δικαιολογεί την επιθετική του συμπεριφορά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Όπως δήλωσε:

«Είχα σχολάσει το απόγευμα της Παρασκευής και είχα πάει στο σπίτι μου να κάνω το μπάνιο μου. Κάποιος μου χτύπησε την πόρτα κι εγώ άνοιξα χωρίς να ιδώ ποιος μου χτυπούσε. Ήταν ο Πακιστανός εργάτης που παίρνουμε στη δουλειά μας μία με δύο φορές την εβδομάδα. Μόλις τον βλέπω μπροστά μου του λέω… τι γυρεύεις εδώ; Αντί να μου απαντήσει  μου πέταξε μια σκουρόχρωμη σκόνη στο πρόσωπο που έμοιαζε με πιπέρι η καφέ, με αποτέλεσμα να χάσω προσωρινά το φως μου. Μόλις το έκανε αυτό εγώ προσπάθησα να κλείσω την πόρτα αλλά εκείνος την έσπρωχνε απέξω για να μην κλείσει , με έπιασε από τα μαλλιά και με τράβηξε στη βεράντα του σπιτιού μου. Με χτυπούσε κάτω αλύπητα. Παλεύαμε χωρίς να βλέπω τίποτα κι εκείνος συνέχιζε να με χτυπά στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο στήθος. Παλεύοντας με πήγε κάτω από τα δέντρα του κήπου μου και με στρίμωξε σε ένα σημείο, συνεχίζοντας να με χτυπά αλύπητα. Δεν έβλεπα τίποτα, αλλά άκουα τον ήχο που έκαναν οι μπουνιές του στο πρόσωπο μου στο κεφάλι και στο σώμα. Κυρίως στο κεφάλι στόχευε. Ήθελε να με κάνει να χάσω τις αισθήσεις μου για να ικανοποιήσει πάνω μου τις ορέξεις του, γιατί μου έσκισε τα ρούχα μου και τα εσώρουχα μου. Ένιωθα ότι ήθελε να με σκοτώσει να με αφήσει αναίσθητη και ανήμπορη να αντιδράσω για να με βιάσει. Εγώ ήμουν δυνατή. Άντεξα στα χτυπήματα του. Πάλεψα τουλάχιστον 20 λεπτά μαζί του. Στο τέλος μου έβγαλε μαχαίρι και με απείλησε. Αν δε μου κάτσεις θα σε σκοτώσω… μου είπε… Εγώ τον παρακαλούσα λέγοντας του… άφησε με… μη με σκοτώνεις… μη με χτυπάς άλλο.

Φώναζα βοήθεια… Δεν άκουγε κανείς… Ο άντρας μου είχε κατεβεί για δουλειές στην Ιεράπετρα.. Είχα απελπιστεί… Κι εκεί που άρχισα να χάνω την υπομονή μου, ξαφνικά με άφησε και εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι, ίσως επειδή κατάλαβε ότι δε μπορούσε παρά τα χτυπήματα να με κάνει να λυγίσω και να παραδοθώ. Μόλις τον είδα να φεύγει σηκώθηκα και πήρα αμέσως τηλέφωνο την αστυνομία. Οι αστυνομικοί ήρθαν στο σπίτι μου σε ελάχιστα λεπτά και τους ευχαριστώ, γιατί ήρθαν και στο Νοσοκομείο. Πήρα τηλέφωνο αμέσως και την αδερφή μου τη Σοφία, που έκλεισε το κομμωτήριο της κι έτρεξε αμέσως κοντά μου».

Δείτε στο βίντεο να διηγείται ο περιστατικό και να δείχνει τα σημάδια στο σώμα της…

loading...