4 Συνταγματολόγοι δήλωσαν: Κανονικά το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στις εκλογές

 «Το Μαξίμου μπλοκάρει Κασιδιάρη!». Με αυτόν τον πηχυαίο τίτλο η χθεσινή εφημερίδα παραπολιτικά και ο Δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος μεταφέρουν τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του Μαξίμου για να ανακοπεί η ξέφρενη πορεία των ΕΛΛΗΝΩΝ και η είσοδός τους στην επόμενη βουλή, όπερ και σημαίνει ότι η Μητσοτάκης Α.Ε ξεχνάει την αυτοδυναμία, ενώ παράλληλα θα έχει να αντιμετωπίσει τον Ηλία Κασιδιάρη και την εξαίρετη κοινοβουλευτική ομάδα του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ με πολιτικά επιχειρήματα, τα οποία μέχρι πρότινος στερείται παντελώς.

Μητσοτάκης, Βορίδης, Γεραπετρίτης και από κοντά Βελόπουλος και Ντογιάκος ασχημονούν εις βάρος του πολιτεύματος, του Συντάγματος και της λαϊκής κυριαρχίας. Αγνοούν επιδεικτικά ότι η εξουσία τους προέρχεται και εκπορεύεται από τον Ελληνικό λαό και αυτός, είναι ο μοναδικός κριτής όλων μας.

Ας κρατήσουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και η νομική του ομάδα δεν θα αφήσει την παραμικρή λεπτομέρεια αναπάντητη και ότι τα επαίσχυντα μέτρα που χρησιμοποιούν παρεμβαίνοντας μεταξύ άλλων και στην δικαιοσύνη, μπορεί στο μέλλον να στραφούν εναντίον τους.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ενώ ο… εμπαθής δημοσιογράφος πετάει λάσπη μήπως και τον πιστέψει κάποιος αδαείς, παρέθεσε τις δηλώσεις 4 Συνταγματολόγων, που ουσιαστικά και οι 4 συγκλίνουν στην άποψη ότι δεν υπάρχει περίπτωση απαγόρευσης στις εκλογές και το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα κατέλθει κανονικότατα σ’ αυτές! Δυστυχώς, αυτή η δημοσιογραφία μας έφτασε σε επίπεδα χειρότερα και από την Αφρική. Τους παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού.

Εκ της Διοικούσης Επιτροπής

ΥΓ: Τους χαρακτηρισμούς περί ναζιστικού μορφώματος τους επιστρέφουμε αυτούσιους στον αρθρογράφο, ο οποίος πέρα όλων των άλλων ήταν και ανενημέρωτος, αφού μετά το συνέδριο του κόμματος τον περασμένο Μάιο και την επικαιροποίηση του καταστατικού μας στον Άρειο Πάγο, ονομάζεται πλέον Εθνικό Κόμμα – ΕΛΛΗΝΕΣ. 

loading...