ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 3 Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ. Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΜΙΣΘΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ»! ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

 ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ. Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ! BFMTV: 600.000 ΕΥΡΩ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!!!

Απόφαση Εισαγγελίας Βρυξελλών: 4 άτομα εκ των οποίων η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καίλη προφυλακίστηκε. 

Της ασκήθηκαν κατηγορίες για «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και διαφθορά» και προφυλακίστηκε. 

Τέθηκε υπό ένταλμα σύλληψης. Προφυλακίστηκε κι ο σύντροφός της Francesco Giorgi, ελεύθερος ο πατέρας της. Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΜΙΣΘΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ!!BFMTV: 600.000 ευρώ βρέθηκαν στο σπίτι της!!!!

Απόφαση Εισαγγελίας Βρυξελλών: 4 άτομα εκ των οποίων η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καίλη προφυλακίστηκαν. Της ασκήθηκαν κατηγορίες για «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και διαφθορά» και προφυλακίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...