Τεράστια τρύπα ανοίγει ξαφνικά στην πίστα και «καταπίνει» 25 παιδιά που χορεύουν – ΒΙΝΤΕΟ

 

Καθόλου καλά δεν πήγε ένα πάρτι αποφοίτησης στο Περού… Η πίστα κατέρρευσε, «καταπίνοντας» τους εφήβους που βρίσκονταν πάνω σε αυτήν και δημιουργώντας εικόνες που θα μπορούσαν να προέρχονται από ταινία αποκάλυψης. Το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από το περιστατικό συγκέντρωσε πάνω από 4,2 εκατομμύρια views στο TikTok.

Το… φιάσκο συνέβη την ώρα που οι έφηβοι γιόρταζαν στο λύκειό τους στο Σαν Μαρτίν, σύμφωνα με την ElPopular.pe. Στο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου, οι καλοντυμένοι μαθητές φαίνονται να χορεύουν όλοι μαζί στη μέση της πίστας.

Σύντομα, μια τεράστια τρύπα ανοίγει στο πάτωμα και οι μαθητές πέφτουν μέσα σε αυτήν, με τη σκόνη να γεμίζει τον αέρα. Ο DJ σταματά να παίζει μουσική και οι υπόλοιποι τρέχουν να τους βοηθήσουν.

Άγνωστο είναι ακόμη τι προκάλεσε την κατάρρευση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Trome, το πάτωμα ήταν φτιαγμένο από ξύλο και δεν μπορούσε να υποστηρίξει το βάρος των παιδιών.

@elpopular.pe Más info en la web 🙌🏻 #SanMartín #Escolares #Accidente #Discoteca #Fiesta #FiestaDePromoción #Promoción #ParaTi #FYP #Viral #Noticia #Noticias #Peru #Perú #ElPopular #DiarioElPopular ♬ Tubarão Te Amo – DJ LK da Escócia & Tchakabum & Mc Ryan SP

loading...