«Ο 21ΟΣ ΑΙ. ΘΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΣΕ ΦΡΙΚΗ Ο,ΤΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΩΣ ΤΩΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ». Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Σ’ ΕΞΕΛΙΞΗ. !

Η ”ΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”!!! ΤΑ MASS-MEDIA ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ Η Ο ΣΤΑΛΙΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΘΟΥΝ

Στην εποχή μας επικρατεί η πανίσχυρη υπεριδεολογία σε μια πλανητική υπερκοινωνία σύστημα με προδιαγραφές μη κατάρρευσης όπου η ηγεμονία ανήκει στις υπερεθνικές δομές αναφέρει ο Ρώσος

φιλόσοφος, κοινωνιολόγος και διανοούμενος Alexandre Zinoviev ( 1922-2006) που προειδοποιεί: ”Η ανάπτυξη των mass-media επιτρέπει χειραγωγήσεις που ούτε ο Χίτλερ ή ο Στάλιν δεν θα μπορούσαν να ονειρευθούν… 

Πιστεύω ότι ο XXI ος αιώνας θα υπερβεί σε φρίκη ό,τι γνώρισε ως σήμερα η ανθρωπότητα.” Τονίζει ”ο δημοκρατικός ολοκληρωτισμός είναι η τελευταία φάση στην εξέλιξη της δυτικής κοινωνίας. Ο δημοκρατικός ολοκληρωτισμός υπερβαίνει όλους όσους προηγήθηκαν.” Μιλάει για υπαρκτή δημοκρατία στα πρότυπα του αλλοτριωμένου όρου του υπαρκτού σοσιαλισμού..

Υποστηρίζει ότι η κατάρρευση του κομμουνισμού στη Ρωσία έγινε για την κατάρρευση της Ρωσίας αφού κομμουνισμός και Ρωσία ήταν το ένα και το αυτό. Είχε προγραμματιστεί από τη Δύση. Προέβλεψε ότι μετά τη Σερβία σειρά είχε στη λίστα η Ρωσία να την πολεμήσει η Δύση πριν και από την Κίνα. Διατυπώνει την άποψη ότι η Σερβία χτυπήθηκε γιατί αντιστάθηκε στην ατμομηχανή της παγκοσμιοποίησης…..

”Οι δυτικοί θεωρητικοί και πολιτικοί με τη μεγαλύτερη επιρροή θεωρούν ότι έχουμε μπει σε μια μετα-ιδεολογική εποχή. Γιατί με τον όρο «ιδεολογία» εννοούν τον κομμουνισμό, τον φασισμό, τον ναζισμό κ.λπ. Στην πραγματικότητα, η ιδεολογία, η υπεριδεολογία του δυτικού κόσμου, που αναπτύχθηκε τα τελευταία πενήντα χρόνια, είναι πολύ ισχυρότερη από τον κομμουνισμό ή τον εθνικοσοσιαλισμό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...