Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΤΙΣΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ! ΜΑΡΤΥΡΕΣ! 2014-2022 ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!

5 ΒΙΝΤΕΟ 7 ΦΩΤΟ 

8 ΝΕΚΡΟΙ 11 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΚΡΑΝΩΝ. ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ. 

Kατ΄οίκον περιορισμός, στρατιωτικός νόμος, ερημοποίηση, ακούσιος εγκλεισμός πλήθους, στρατόπεδα συγκέντρωσης οι πόλεις, αναστολή Συνταγματικών αρχών π.χ αρχής συνέρχεσθαι, αναστολή θρησκευτικών ελευθεριών κατάργηση Ανάστασης, απαγόρευση πολιτιστικών εκδηλώσεων, κλείσιμο σχολείων, απαγόρευση αθλητικών εκδηλώσεων, πάγωμα της αγοράς, απαγόρευση κυκλοφορίας, μαζικός προαυλισμός πολιτών, μαζική υστερία τρομοκρατία προπαγάνδα λογοκρισία μέσω μισθωμένων ΜΜΕ. 

Αναστολή της ελεύθερης διακίνησης πολιτών. Ψηφιακά QR υγειονομικά διαβατήρια.. 2 χρόνια σε καραντίνα η όποια Δημοκρατία.

Η 6η Δεκεμβρίου έγινε μια από τις πιο τρομερές μέρες για το Ντόνετσκ. 8 νεκροί 11 τραυματίες στο Ντόνετσκ από επίθεση Ουκρανών. Τουλάχιστον οι 6 νεκροί είναι γυναίκες. 

Σκοτώθηκε μια Βουλευτής του Ντόνετσκ. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας πραγματοποίησαν ισχυρό βομβαρδισμό των κεντρικών συνοικιών της πρωτεύουσας της ΛΔΔ. 

Αλλά εκτός από τις περιφέρειες Βοροσιλόφσκι και Κιέβο, υπέφεραν οι περιοχές της πρώτης γραμμής του Κουϊμπίσεφ και του Πετρόφσκι.Η Makeyevka δέχθηκε επίσης πυρά από Ουκρανούς μαχητές.

Οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές μοιάζουν με προσομοίωση από ακτιβιστές στη Δ Ευρώπη αλλά δεν είναι.. είναι ο θάνατος…

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, TO BINTEO 
KAI
T
ΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
         

loading...