ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ; ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ 12 ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΜΙΛΙΩΝ ΩΣ ΜΑΡΤΙΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ CASUS BELLI !!!

ΙΡΑΝ, ΡΩΣΙΑ, ΚΑΤΑΡ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΑΝ ΚΑΙ Η Α ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, ΑΥΤΟΚΥΡΩΘΕΙ, ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ!

Ιράν, Ρωσία, Κατάρ ακυρώθηκαν ως ενεργειακοί προμηθευτές Ευρώπης τώρα δεν απομένει παρά η Α Μεσόγειος, Αιγαίο ν΄αυτοκυρωθούν από έναν

ακόμη πόλεμο ώστε οι ΗΠΑ να έχουν το μονοπώλιο με το υγροποιημένο τους φυσικό αέριο LNG ! Σενάριο για επέκταση 12 ναυτικών μιλίων ως Μάρτιο που για Τουρκία είναι casus belli.

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ…

Η ατμόσφαιρα είναι βαριά. Εκ προμελέτης πόλεμος στα σκαριά; Ολοταχώς προς ουκρανικό σενάριο. Παίρνει φωτιά το Αιγαίο αν το σενάριο επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στην Κρήτη ως τον Μάρτιο υλοποιηθεί αφού η Τουρκία έχει προειδοποιήσει με σύρραξη σε αυτή την περίπτωση. 

Mέχρι το Μάρτιο δηλ. αποχαιρέτα τις εκλογές .. που χάνεις..Οι Τούρκοι και σήμερα ακόμη βγάζουν χάρτες με νησιά, νησίδες και βραχονησίδες δήθεν χωρίς Μεταβίβαση Κυριαρχίας στην Ελλάδα γύρω από την Κρήτη. Με τούρκικα μπαϊράκια

Την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια νότια και δυτικά της Κρήτης εξετάζει η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα αναφέρουν ελληνικά μέσα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...