Ουγκάντα: Αγρότης με 12 συζύγους, 102 παιδιά και 568 εγγόνια νιώθει… τώρα την κρίση ακρίβειας – ΒΙΝΤΕΟ

 

Λόγω της οικονομικής κρίσης  πρότεινε στις 12 συζύγους του να ξεκινήσουν να παίρνουν μέτρα αντισύλληψης, για να να μην προκύψει άλλη εγκυμοσύνη

Είναι 67 χρόνων, έχει 12 συζύγους – η μικρότερη μόλις 30 ετών -, 102 παιδιά, 568 εγγόνια, ζει στην Ουγκάντα και… μόλις τους τελευταίους μήνες άρχισε να νιώθει… πίεση λόγω της παγκόσμιας κρίσης ακρίβειας.

Ο λόγος για τον Musa Hasahya, ο οποίος είναι 67 ετών και ζει στη Λουζάκα της Ουγκάντα, όπου η πολυγαμία είναι νόμιμη.

Σύμφωνα με δήλωση του σε βρετανικά ΜΜΕ, ο Musa χτυπήθηκε από την οικονομική κρίση, κάτι που πλέον τον περιορίζει στο να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένεια του. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Τα έσοδα μου ολοένα και μικραίνουν λόγω της οικονομικής κρίσης, ενώ ταυτόχρονα η οικογένειά μου διαρκώς μεγαλώνει. Παντρεύτηκα τη μία γυναίκα μετά την άλλη. Πώς γίνεται ένας άντρας να είναι ικανοποιημένος με μία μόνο γυναίκα;».

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι όλες του οι σύζυγοι μένουν στο ίδιο σπίτι ώστε να μπορεί να τις «ελέγχει» και να τις σταματάει από το να έρχονται σε επαφή με άλλους άνδρες»

Η μικρότερη ηλικιακά σύζυγος του Musa, μητέρα των 11 εκ των παιδιών του, είπε: «Δε θα κάνω άλλα παιδιά. Έχω παρατηρήσει την κακή οικονομική κατάσταση της οικογένειας, για αυτό λαμβάνω τώρα το αντισυλληπτικό χάπι».

Περίπου το 1/3 των παιδιών του Musa μένουν μαζί του στη φάρμα. Οι ηλικίες των παιδιών του, κυμαίνονται από τα 6 έως τα 51 έτη, ενώ ο μεγαλύτερος γιος του απέχει ηλικιακά 21 χρόνια από τη νεότερη γυναίκα του.

Δείτε βίντεο του Afrimax English:

loading...