Ρώσος λιποτάκτης συλλαμβάνεται στο… Κίεβο από την Wagner και τον εκτελούν με βαριοπούλα! (σκληρό βίντεο)«Αυτό περιμένει όσους προδίδουν πατρίδα και συντρόφους» δηλώνει σχετικά ο Γ.Πριγκόζιν

Ρώσος 55χρονος λιποτάκτης του σώματος εθελοντών της Wagner, που είχε καταταγεί ενώ ήταν κατάδικος με αντάλλαγμα την ελευθερία του, λιποτάκτησε τον περασμένο Σεπτέμβριο στους Ουκρανούς, γιατί νόμιζε ότι θα διαφύγει, προδίδοντας την ομάδα του που εν συνεχεία εξοντώθηκε από τους νεοναζί, αλλά τελικά είχε έναν φρικτό θάνατο όπως αρμόζει στους προδότες: Τον εκτέλεσαν με σφυριές μέσα στο ίδιο το Κίεβο!


Το βίντεο το έφεραν στην δημοσιότητα οι Ρώσοι της Wagner για να δείξουν τι περιμένει όσους προδίδουν: Ο λιποτάκτης Γεβγκένι Νούζχιν, αναγκάζεται να περιγράψει την σύλληψή του μέσα στην ίδια την ουκρανική πρωτεύουσα, προφανώς για να δείξουν οι τις Wagner ότι κανείς δεν μπορεί να γλιτώσει αν προδίδει.


Λέει λοιπόν ότι ενώ περπατούσε στο Κίεβο στις 11 Νοεμβρίου, ένιωσε ένα χτυπημα στο κεφάλι που τον άφησε αναίσθητο.


Όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι ήταν σε ένα υπόγειο». Εκεί σταματά να μιλά καθώς εμφανίζεται ένας άνδρας που το κτυπά με βαριοπούλα. Μόλις πέφτει στο πάτωμα ο εκτελεστής του τον αποτελειώνει με συνεχή κτυπήματα και του λιώνει το κεφάλι.


Ο επικεφαλής του ρωσικού εθελοντικού σώματος Γεβγκένι Πρικόζιν, υπερασπίστηκε απόλυτα την τιμωρία.


Ο Γεβγκένι Νούζχιν, που ήταν μέλος της Wagner, είχε αυτομολήσει στην Ουκρανία τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Το Σαββατοκύριακο σε κανάλι στο Telegram που σχετίζεται με την Wagner δημοσιεύτηκε ένα βίντεο με την εκτέλεσή του.


Το βίντεο εμφανίζεται στο κανάλι Grey Zone του Telegram με τίτλο «Το σφυρί της εκδίκησης».


Σε δήλωσή του είπε ότι Γ.Πριγκόζιν αναφέρει ότι «ο Νούζιν πρόδωσε τον λαό και τους συντρόφους του».


Πρόσθεσε σαρκαστικά ότι «το βίντεο έχει έξοχη σκηνοθεσία και ότι θα έπρεπε να λέγεται “Σκυλίσιος θάνατος για ένα σκυλί”.


Το Κρεμλίνο ανέφερε σχετικά όταν ρωτήθηκε από το BBC ότι «δεν είναι δική μας υπόθεση».


Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες:
Δεν υπάρχουν σχόλια :