Γιατρός για τα εμβόλια: «Άλλαξαν τις συνθέσεις και σκοτώνουν σιγά-σιγά» – Την κατηγορούν για ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ, vid

 

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Η Sherri J. Tenpenny είναι μια Αμερικανίδα Οστεοπαθητική γιατρός, η οποία τάσσεται επιστημονικά κατά του εμβολιασμού COVID, ενώ υποστηρίζει την θεωρία πως υπάρχουν και άλλα εμβόλια που προκαλούν αυτισμό. Κατηγορείται από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και τους ελεγκτές ειδήσεων ως θεωρητικός συνωμοσίας.

«Το τσουνάμι των θανάτων για το οποίο μιλούσα εδώ και δύο χρόνια συμβαίνει τώρα», αναφέρει, επισημαίνοντας ότι όλες οι προβλέψεις που έχει κάνει από τον Μάρτιο του 2020 έχουν βγει αληθινές.

Η Tenpenny ισχυρίζεται πως βασίζεται σε στοιχεία από το Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο του 2022 που λένε ότι ένας στους 73 ανθρώπους θα πεθάνει αφού εμβολιαστεί. «Περίπου 1.000 άνθρωποι πεθαίνουν την εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο», λέει. «Πέθαναν περισσότεροι από 900 κορυφαίοι αθλητές».

«Όταν βγήκαν τα εμβόλια, πολλοί άνθρωποι έπαθαν αναφυλακτικό σοκ. Ήταν τόσα πολλά που εξετάστηκε ο εξοπλισμός των κέντρων εμβολιασμού με εξοπλισμό ανάνηψης. Τώρα δεν ακούμε σχεδόν τίποτα περισσότερο για αυτό. Πρέπει να έχουν αλλάξει τις συνθέσεις. Βρήκαν έναν τρόπο να σκοτώνουν σιγά σιγά ανθρώπους με αυτό», διατείνεται η γιατρός.

Τα λόγια της παρατίθενται δημοσιογραφικά:

loading...