The Times of Voulgaroktonos : Το Ελληνικό έθνος εκπέμπει SOS.

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα ήταν η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και αυτή που έθεσε τα θεμέλια της δικαιοσύνης και του πολιτισμού (δυτικός: ndt) που αναπτύχθηκαν στο πέρασμα των αιώνων στον πλανήτη μας.

Έρευνα-επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected] και official website The Times of Voulgaroktonos

Σήμερα, στην Ελλάδα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, η Δημοκρατία όχι μόνο δέχεται επίθεση από παρακρατικές κλίκες που αστυνομεύουν η μία την άλλη, αλλά καθοδηγείται από μια κυβέρνηση που ευτελίζει τον θεσμό της Δικαιοσύνης χειραγωγώντας το δικαστικό σώμα που υιοθέτησε μια τροποποίηση του νόμου που προβλέπει το κατηγορητήριο των μελών των αρμόδιων επιστημονικών επιτροπών!

Αυτά τα μέλη δεν θα διωχθούν, δεν θα φέρουν ευθύνη. και δεν θα ερωτηθούν για τις συστάσεις τους. για τις υποδείξεις που έγιναν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους!

Αποφάνθηκε ως νόμιμα και συνταγματικά τα ακόλουθα:επιβλήθηκαν πρόστιμα 100 ευρώ σε πολίτες άνω των 60 ετών που αρνήθηκαν να
εμβολιαστούν, ασκώντας έτσι οικονομικό και άρα ψυχολογικό περιορισμό!
Οι εργαζόμενοι κάνουν υποχρεωτικά ταχεία τεστ μία φορά την εβδομάδα με δικά τους χρήματα (μερικές φορές τεστ PCR), ενώ σε άλλες χώρες είναι δωρεάν και όχι υποχρεωτικό!
Αν δεν κάνει το τεστ, του επιβάλλεται πρόστιμο 300 ευρώ για κάθε παράβαση!
Όσο για τους εργοδότες, αν δεν υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση για την κατάσταση των εργαζομένων τους, επιβάλλεται πρόστιμο 2000 ευρώ !!! Αποτέλεσμα είναι πολλές εταιρείες και εργοδότες να ζητούν υποχρεωτικό πιστοποιητικό εμβολιασμού!!!!
Έχουμε υγειονομικούς με αναστολή εργασίας για 15 μήνες ομήρους, χωρίς αμοιβή και χωρίς δικαίωμα εργασίας σε άλλη δουλειά, ενώ ο νόμος ορίζει ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες που τελούν σε αναστολή, ακόμη και οι πολίτες που εκτίουν ποινή φυλάκισης λαμβάνουν το πενήντα τοις εκατό του μισθού τους. !! Αυτό τους έχει οδηγήσει σε μεγάλη οικονομική εξαθλίωση!
Μάλιστα, υπάρχει τόση συναισθηματική κακοποίηση που οδήγησε στην αυτοκτονία νεαρού εργαζόμενου στον τομέα της υγείας!Αυτήν την περίοδο Αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα, έχουμε απεργούς πείνας (3 άτομα) για 2η φορά που ζητούν την κατάργηση του νόμου περί αναστολής εργασίας! την υποχρέωση του εμβολιασμού! και την ιδιωτικοποίηση όλων των νοσοκομείων της χώρας!!!!
Το Ελληνικό Δημόσιο αρνείται πεισματικά και χωρίς κανέναν λόγο αφού τελείωσε η πανδημία! όπως έχουν διακηρύξει δεκάδες κράτη σε όλο τον κόσμο!

Όλοι γνωρίζουμε σε όλο τον κόσμο, χάρη σε αμέτρητες έρευνες, ότι όλοι μεταδίδουν! Όλοι είναι άρρωστοι! Και δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ ενός μη εμβολιασμένου και ενός εμβολιασμένου.
Άνθρωποι στην υπηρεσία της επιστήμης αναγκάζονται για δεύτερη φορά σε απεργία πείνας

Ο Λάμπρος Τσαπάλης, ο Περικλής Καρολίδης και η Ειρήνη Κατάκου, τρεις εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, ξεκινούν για δεύτερη φορά απεργία πείνας , μετά την απεργία πείνας των άλλων έξι εργαζομένων στον τομέα της υγείας που έγινε τον Μάρτιο του 2022 και διήρκεσε 33 ολόκληρες ημέρες και που είχε ως αποτέλεσμα την εξάντλησή τους!

Σαν να μην έφτανε αυτό, η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη έφτασε στο σημείο να διώξει βίαια απεργό πείνας από το υπουργείο, μη αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στην απεργία από δημόσιο χώρο, χωρίς καμία κατηγορία!

Το ίδιο συνέβη και τον Ιούλιο του 2022, με την αδικαιολόγητη σύλληψη περισσότερων από 50 υγειονομικών στη ΓΑΔΑ και μάλιστα στο «τμήμα προστασίας του δημοκρατικού πολιτεύματος», επειδή διαδήλωσαν ειρηνικά στην περιοχή κοντά στην πρωθυπουργική κατοικία.

Μάλιστα, οι κατηγορούμενοι κατήγγειλαν ότι τους αφαιρέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα και δεν τους επέτρεψαν να τους δουν οι δικηγόροι τους, παραβιάζοντας και πάλι τα νόμιμα δικαιώματά τους .
Δημοσιογράφοι, ΜΜΕ και αντιπολίτευση

Όπως αναφέρει το Politico, η Ελλάδα, σε μια λίστα 180 χωρών που συνέταξε η οργάνωση Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα, είναι η χώρα με τη χαμηλότερη ελευθερία και αξιοπιστία στα ΜΜΕ! !!

Όσο για την αντιπολίτευση… βυθίζεται στη λήθη της ανυπαρξίας και της αδιαφορίας! !!
Η νεαρή οδοντίατρος σε αναστολή δεν άντεξε και έβαλε τέλος στη ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ OFFICIAL WEBSITE TOY ΑΓΓΕΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (THE TIMES OF VOULGAROKTONOS)

loading...