Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας: Tα σκάνδαλα της ΝΔ δεν έχουν τελειωμό!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος

Αποτροπιασμό και αηδία προκάλεσε η είδηση ότι ο βουλευτής Γρεβενών  της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης ήταν ο μοναδικός ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού, οι οποίες αγόρασαν κόκκινα δάνεια 63 εκ. για μόλις 4,3 εκ. ευρώ δηλαδή περίπου στο 1/15 της αξίας τους! Ενώ  δεν μπορεί να δικαιολογήσει από το πόθεν έσχες του το ποσό των 4,3 εκατομμυρίων ευρώ! Άκουσον άκουσον! Το κοράκι- εκβιαστής ήταν βουλευτής της ΝΔ!!! Eπιπρόσθετα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ όταν ερωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα είπε ότι γνώριζαν για τη δράση του εδώ και καιρό και του είχαν διαμηνύσει να σταματήσει!! 

Δηλαδή κύριοι της ΝΔ αντί να το διαγράψατε άμεσα από την κοινοβουλευτική δύναμη  όταν μάθατε για αυτήν την ανήθικη του δράση εσείς φροντίσατε να τον καλύψετε! Επομένως είστε συνένοχοι!! Ακόμη, η νομική εταιρεία DLA Piper που εργάζεται ο πρώην βουλευτής της ΝΔ εμφανίζεται να έχει εισπράξει, με απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια, μέσω ΕΛΤΑ πάνω από 1 εκατ. ευρώ για νομικές συμβουλές!  Έλεος κύριοι της ΝΔ δεν ορρωδείτε προ ουδενός, τόσο σαπίλα και αναλγησία από μεριά σας! 

Από την άλλη η κυβέρνηση της ΝΔ ενώ βαραίνετε  με πληθώρα σκανδάλων  (π.χ. υποκλοπές, διαχείριση πανδημίας) με τιμωρητική διάθεση παρά τις αντιδράσεις  αρκετού  μέρους του ελληνικού λαού, εξακολουθεί να θέτει εκτός συστήματος υγείας τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που εδώ και 14 μήνες   διαβιούν στην ανέχεια, ενώ Το ΕΣΥ στενάζει καθημερινά, με απόρροια την καίρια  υποβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων ιατρικών υπηρεσιών προς τους  Έλληνες πολίτες!! 

Πραγματικά χάθηκε κάθε ίχνος ντροπής. Υπεύθυνοι για αυτά τα τερατουργήματα δεν είναι μόνο ο Μητσοτάκης και ο Πλεύρης, αλλά και τα κυβερνητικά στελέχη  της ΝΔ καθώς και οι βουλευτές της που  ψήφισαν αυτά τα επάισχυντα νομοσχέδια . Μεταξύ αυτών και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Πάτσης! Επιπλέον, ευθύνη έχουν και τα αυτοδιοικητικά, καθώς και τοπικά στελέχη της ΝΔ που αδιαφορούν για την αποτρόπαιη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μη λαμβάνοντας  δημόσια  θέση για τα τεκταινόμενα! 

Ειδικά, για τις αναστολές των υγειονομικών, καθώς και την εγκληματική  διαχείριση της Covid-19 που κόστισε τις ζωές περίπου 9.000 συμπατριωτών  μας  έχουν ευθύνες και οι βουλευτές Πιερίας της ΝΔ κ. Φώντας Μπαραλιάκος, κυρία Άννα Μάνη- Παπαδημητρίου και κ. Σάββας Χιονίδης ! Οι οποίοι ανερθυρίαστρα, σα να μη συνέβηκε τίποτα τα προηγούμενα σχεδόν τρεισήμισι χρόνια, νομίζοντας ότι απευθύνονται σε άτομα με χαμηλή νοημοσύνη  ξανάρχισαν τον προεκλογικό αγώνα με  την ανελλιπή συμμετοχή τους σε δημόσιες και θρησκευτικές εκδηλώσεις προσπαθώντας να ξεγελάσουν πάλι τον ελληνικό λαό ώστε να τους ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές!! 

Με αυτήν τη λαϊκιστική πολιτική κινούνται και επίδοξοι μνηστήρες του αξιώματος του βουλευτή της ΝΔ πανελλαδικά και ειδικά στην Πιερία, που όταν έπρεπε να  αντιδράσουν για τις λανθασμένες και απάνθρωπες κινήσεις της κυβέρνησης της  που όπως αποδείχτηκε απέβησαν τελικά σε βάρος του κοινωνικού συνόλου προτίμησαν, όχι μόνο να σιωπήσουν, αλλά κάποιοι εξ αυτών τις ενθάρρυναν  κιόλας!!

 Ειδικά η υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης ήταν σε τέτοιο βαθμό με απόρροια τους αδόκητους  θανάτους εκατοντάδων  συμπατριωτών μας ! Το ίδιο ισχύει και για τους δημάρχους, καθώς και τα αυτοδιοικητικά στελέχη , που προέρχονται από τη ΝΔ πανελλήνια, αλλά και ειδικά στην Πιερία που, στη συντριπτική τους πλειοψηφία  τήρησαν σιγή ιχθύος  και δεν έλαβαν θέση για τα μείζονα ζητήματα που αφορούσαν τον ελληνικό λαό ώστε  να είναι αρεστοί στο κόμμα της ΝΔ με  γνώμονα το ατομικό τους συμφέρον!! Το ράπισμα όμως που έρχεται  από το λαό της Πιερίας, τόσο προς αυτούς όσο και προς το κόμμα της ΝΔ θα είναι πρωτοφανή  και αναπάντεχο!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος

MSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

loading...