NY Times: «Το βίντεο με την εν ψυχρώ εκτέλεση των 10 Ρώσων στρατιωτών είναι αληθινό»

H «ναυαρχίδα» των ΜΜΕ των Δημοκρατικών κατηγορεί το Κίεβο για «φρικτό έγκλημα πολέμου» – Οι ΗΠΑ εγκαταλείπουν τον Ζελένσκι;

“Η αυθεντικότητα των βίντεο έχει επαληθευτεί από τους New York Times, και δείχνουν μια τρομακτική στιγμή στην σύγκρουση”

«Οι συντάκτες των NYT διεξήγαγαν μια συνεπή ανάλυση του βίντεο και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι Ρώσοι μαχητές συνελήφθησαν από τους Ουκρανούς, οι οποίοι αποφάσισαν να τους σκοτώσουν, διαπράττοντας έτσι ένα έγκλημα πολέμου που πρέπει να ερευνηθεί».

“Φαίνεται ότι οι περισσότεροι από αυτούς πυροβολήθηκαν στο κεφάλι“, δήλωσε ο Δρ Rohini Haar, ιατρικός σύμβουλος των Γιατρών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

“Υπάρχουν λίμνες αίματος. Αυτό δείχνει ότι απλώς αφέθηκαν εκεί νεκροί. Δεν φάνηκε να γίνεται καμία προσπάθεια να τους μεταφέρουν ή να τους βοηθήσουν.”

Ο Δρ. Χάαρ σημειώνει ότι όταν οι Ρώσοι στρατιώτες παραδόθηκαν, ήταν ξαπλωμένοι χωρίς όπλα, με τα χέρια τεντωμένα ή πίσω από το κεφάλι τους: «Θεωρούνται στην πραγματικότητα αιχμάλωτοι πολέμου».

Η εφημερίδα μάλιστα παραθέτει και το σχετικό βίντεο φρίκης.

Στις ΗΠΑ μετά την προσπάθεια του Ουκρανού Προέδρου Β.Ζελένσκι, να πείσει το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, ότι ο πύραυλος που χτύπησε την Ουκρανία και σκότωσε δύο άτομα, ήταν ρωσικός, ενώ ήταν ουκρανικός, η κυβέρνηση Μπάιντεν δέχεται σφοδρές πιέσεις πλέον όχι μόνο από τους Ρεπουμπλικανούς οι οποίοι αναλαμβάνουν και τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων αλλά και από τους Δημοκρατικούς.

Άπαντες έχουν εξοργιστεί με τον Β.Ζελένσκι αν και θα έπρεεπ να γνωρίζουν από πριν ποιος είναι ο Ουκρανός Πρόεδρος ο οποίος προκειμένου να εξυπηρετήσει την δική του ατζέντα δεν έχει πρόβλημα να σύρει τον πλανήτη σε έναν Γ’ ΠΠ.

Αυτό που τους εξόργισε ακόμα περισσότερο ήταν όταν μετά την ανακοίνωση Αμερικανών και ΝΑΤΟ ότι ο πύραυλος ήταν ουκρανικός ο Β.Ζελένσκι επέμεινε πως ήταν… ρωσικός!

Φυσικά έχουν διαπραχθεί και άλλα εγκλήματα πολέμου από τους Ουκρανούς αλλά πριν οι Αμερικανοί του Τζο Μπαίντεν ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑΝ, ή καλύτερα δεν ήθελαν να τα βλέπουν.

Πλέον όμως οι δυτικές κοινωνίες αλλά και οι Αμερικανοί βρίσκονται στα «κάγκελα» με το κόστος του πολέμου στην Ουκρανία το οποίο έχουν βρεθεί να το πληρώνουν  οι ίδιες.

Τα δυτικά ΜΜΕ τις είχαν πείσει, ότι πολύ εύκολα θα καταρρεύσει η ρωσική οικονομία και πολύ εύκολα θα χάσει τον πόλεμο η Μόσχα.

Φυσικά τίποτε από τα δύο δεν έγινε και μάλιστα κατέρρευσαν οι δυτικές οικονομίες για τον απλούστατο λόγο ότι η ρωσική είναι αυτάρκης και κλειστή οικονομία, ενώ οι δυτικές στηρίζονται στην αγορά των απαραίτητων σε ενέργεια, πρώτες ύλες και τρόφιμα από άλλους και στην παραγωγή φανταστικού χρήματος από τον αέρα.

Συνήθως όταν ξεσπάει μία σύγκρουση επιβιώνει καλύτερα αυτός που κατέχει αληθινά πράγματα…

Για αυτό τον λόγο η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι αναγκασμένη να ξεκινήσει πιέσεις προς τους Ουκρανούς για να διαπργαμτευτούν.

Ξέρουν πως οι Ρώσοι δεν θα αποχωρήσουν από τα εδάφη που έχουν ενσωματώσει, ενώ υπάρχουν πολλές υπόνοιες ότι ο τρόπος που αποσύρθηκαν από την Χερσώνα ήταν περισσότερο κίνηση καλής θέλησης προς την Δύση και όχι προς τους Ουκρανούς.

loading...