Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ NO MAN’S LAND ΜΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ!

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΕΡΣΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΟΥΝ ΤΑ 3.000.000 ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ

ΒΙΝΤΕΟ
Οι Ρώσοι εκκενώνουν τη Χερσώνα και οι Ουκρανοί και οι Ουκρανοί εοιμάζονται να εκκενώσουν τo Κίεβο σε περίπτωση μπλακ άουτ.. Η Ουκρανία στη

χειρότερη περίπτωση για τους Ρώσους και στην καλύτερη για τους Ουκρανούς θα αποδειχθεί μια no man’s land μια ουδέτερη νεκρή ζώνη μεταξύ ΝΑΤΟ-Ρωσίας!

Το Κίεβο ετοιμάζεται να εκκενώσει περίπου 3 εκατομμύρια κατοίκους σε περίπτωση μπλακάουτ αναφέρει η The New York Times. Το 40% των υποδομών της χώρας έχει καταστραφεί ή έχει υποστεί πολύ σημαντικές βλάβες.

Έναντι του κινδύνου γενικής διακοπής ρεύματος, το Κίεβο ετοιμάζει σχέδιο εκκένωσης για τα 3 εκατομμύρια κατοίκους του. Οι αρχές φοβούνται ένα μπλακ άουτ στο Κίεβο, που θα εμποδίζει την πρόσβαση στο νερό και την καλή λειτουργία των υπονόμων. 

Αυτός είναι ο λόγος που η ουκρανική πρωτεύουσα έθεσε σε εφαρμογή, χθες το βράδυ, ένα σχέδιο εκκένωσης των 3 εκατομμυρίων κατοίκων σε περίπτωση μπλακ άουτ, το οποίο θα της επέτρεπε να προειδοποιήσει τους κατοίκους 12 ώρες νωρίτερα.


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ      

loading...