Ο KLAUS SCHWAB ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ HENRY KISSINGER ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ.


ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΤΟΤΕΡΗΣ ΔΥΣΤΟΠΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Γράφει ο  Johnny Vedmore
Μετάφραση: Απολλόδωρος

 Είναι ο πραγματικός Klaus Schwab μια ευγενική φιγούρα ηλικιωμένου θείου που επιθυμεί να κάνει καλό στην ανθρωπότητα ή είναι στην

πραγματικότητα ο γιος ενός συνεργάτη των Ναζί που χρησιμοποίησε δουλεμπορική εργασία και βοήθησε τις προσπάθειες των Ναζί να αποκτήσουν την πρώτη ατομική βόμβα; Ο Johnny Vedmore το ερευνά.

Το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, ο Klaus Schwab καθόταν για πρωινό στη συναγωγή Park East της Νέας Υόρκης με τον ραβίνο Arthur Schneier, πρώην αντιπρόεδρο του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου και στενό συνεργάτη των οικογενειών Bronfman και Lauder.

Μαζί, οι δύο άνδρες παρακολουθούσαν να εκτυλίσσεται ένα από τα πιο εντυπωσιακά γεγονότα των επόμενων είκοσι ετών, καθώς τα αεροπλάνα έπλητταν τα κτίρια του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Τώρα, δύο δεκαετίες μετά, ο Klaus Schwab κάθεται και πάλι στην πρώτη σειρά σε μια ακόμη καθοριστική για τη γενιά στιγμή της σύγχρονης ανθρώπινης ιστορίας.

Φαίνεται να έχει πάντα μια θέση στην πρώτη σειρά όταν πλησιάζει μια τραγωδία, και η εγγύτητα του Schwab σε κοσμοϊστορικά γεγονότα οφείλεται πιθανότατα στο ότι είναι ένας από τους πιο καλά δικτυωμένους ανθρώπους στη Γη.

Ως η κινητήρια δύναμη πίσω από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, "τον διεθνή οργανισμό για τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα", ο Schwab έχει προσελκύσει αρχηγούς κρατών, κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων και την ελίτ των ακαδημαϊκών και επιστημονικών κύκλων στο Νταβός για πάνω από 50 χρόνια.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια :