ΟΛΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΗΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ… ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ G20 ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ

ΑΘΑΜΑΝΑΣ: ΔΗΛΩΣΑΝ (ΒΛΕΠΕ, BILL GATES ΚΑΙ BOURLA) ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΟ, ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ, ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΝΕ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ. ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΤΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΔΙΑ…

«Δηλώσαμε δημοσίως ότι σκοπεύουμε να τους βάλουμε σήμα βοοειδών και αυτοί εξακολουθούν να μας υπερασπίζονται στο Twitter»!

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, η σύνοδος κορυφής της G20 στο Μπαλί ήταν μια τεράστια επιτυχία.

Έπειτα από ακούραστες πολυπολικές προσπάθειες, το περίφημο διακυβερνητικό φόρουμ ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός παγκόσμιου ταμείου για τη διατήρηση της παγκόσμιας υγείας από πανδημίες, το οποίο χρηματοδοτείται από τον ΠΟΥ, την Παγκόσμια Τράπεζα, τον Μπιλ Gates και το Ίδρυμα Rockefeller.

Το ταμείο θα διασφαλίσει ότι θα υπάρχουν πολλά χρήματα για πειραματικά γενετικά εμβόλια τις επόμενες εβδομάδες, μήνες και δεκαετίες.

Στο ίδιο πνεύμα συνεργασίας, η Μόσχα πρότεινε να περιβάλει όλον τον κόσμο με περίπτερα ανίχνευσης ιών -μια πρόταση που βασίζεται στο πρόγραμμα “υγειονομικής ασπίδας” της Ρωσίας.

Αλλά αυτά είναι απλές μικροπράξεις σε σύγκριση με το κορυφαίο επίτευγμα του φόρουμ: την υιοθέτηση της Διακήρυξης των ηγετών της G20 στο Μπαλί.



T


8:26 AM ∙ Nov 17, 2022


Twitter avatar για τον @BernieSpofforth

Τα tweets του Bernie @BernieSpofforth

G20 – BREAKING: Οι ηγέτες μόλις υπέγραψαν μια δήλωση που αναφέρει ότι θα υιοθετηθούν διαβατήρια εμβολίων για να “διευκολυνθούν” όλα τα διεθνή ταξίδια

Αυτό σημαίνει οποιοδήποτε εμβόλιο που ο ΠΟΥ καθορίζει ότι πρέπει να κάνετε.

Αλλάζοντας τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας για πάντα.

Σιωπή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Από την όγδοη σελίδα του εγγράφου:

Αναγνωρίζουμε τη σημασία κοινών τεχνικών προτύπων και μεθόδων επαλήθευσης, στο πλαίσιο της ΔΥΑ (2005), για τη διευκόλυνση των απρόσκοπτων διεθνών ταξιδιών, της διαλειτουργικότητας και της αναγνώρισης ψηφιακών λύσεων και μη ψηφιακών λύσεων, συμπεριλαμβανομένης της απόδειξης εμβολιασμού.

Υποστηρίζουμε τη συνέχιση του διεθνούς διαλόγου και της συνεργασίας για τη δημιουργία αξιόπιστων παγκόσμιων ψηφιακών δικτύων υγείας, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την ενίσχυση της πρόληψης και της αντιμετώπισης μελλοντικών πανδημιών, που θα πρέπει να αξιοποιήσουν και να βασιστούν στην επιτυχία των υφιστάμενων προτύπων και των ψηφιακών πιστοποιητικών COVID-19.

Αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο, μπορείτε να κατεβάσετε το PDF που φιλοξενείται γενναιόδωρα στον επίσημο ιστότοπο του Κρεμλίνου:






Λαμβάνεται απευθείας από την ιστοσελίδα του Κρεμλίνου. Πηγή: Kremlin.ru

πηγή: Kremlin.ru

Η γαργαλιστική δήλωση περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από την υπόσχεση για τη δημιουργία ενός διεθνούς ενέσιμου Ausweis. Στις σελίδες της περιέχονται μωβ πρόζες για “βιώσιμη ανάπτυξη”, “ψηφιακό μετασχηματισμό”, “διαλειτουργικότητα των ψηφιακών νομισμάτων των κεντρικών τραπεζών (CBDCs) για διασυνοριακές πληρωμές” και πολλές άλλες νόστιμες πολυπολικές μπουκιές.

Υπάρχει ακόμη και μια ατάκα για το πώς η σύγκρουση στην Ουκρανία “επιδεινώνει τις υπάρχουσες αδυναμίες στην παγκόσμια οικονομία”.

Ακολουθεί η αναφορά των φίλων μας στο Katyusha.org σχετικά με αυτή τη συναρπαστική εξέλιξη:



πηγή Katyusha.org

Αφού η Ρωσία υπέγραψε αυτό το ιστορικό έγγραφο, ο Dmitry Peskov δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το Κρεμλίνο θεωρεί τη δήλωση “εποικοδομητική” και “ισορροπημένη”.

Είναι πραγματικά συγκινητικό το γεγονός ότι, ακόμη και εν μέσω αδιάκοπων γεωπολιτικών διαπληκτισμών, η Μόσχα και η συλλογική Δύση μπορούν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, να ομονοήσουν και να συμφωνήσουν να βάλουν ηλεκτρονικές ταμπέλες όπως στα βοοειδή σε ολόκληρο τον κόσμο.




Όλη η ελευθερία θα χαθεί όταν κερδηθεί ο πόλεμος

Πρόσφατα υπήρξε μεγάλη ταραχή για το ενδεχόμενο μιας μεγάλης στρατιωτικής κλιμάκωσης στην Ουκρανία. Πολλοί αξιοσέβαστοι στοχαστές και αναλυτές προειδοποιούν ότι η ανεπίλυτη σύγκρουση στο Ντονμπάς θα μπορούσε να πυροδοτήσει έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας -ίσως ακόμη και μια άμεση αντιπαράθεση…

loading...