Ο ΒΟΥΤΣΙΤΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ DRONES ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ. ΣΗΚΩΣΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ!!


ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!!!

ΒΙΝΤΕΟΟ Βούτσιτς διέταξε το σέρβικο στρατό που τέθηκε σε επιφυλακή να κατεβάσει όλα τα εχθρικά drones στον ουρανό της χώρας του. Σήκωσε μαχητικά!!Κλιμάκωση….

Ο πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς διέταξε την άμεση καταστροφή όλων των εχθρικών drones πάνω από το έδαφος της Σερβίας. Σερβικά Mig-29 υψώθηκαν στον αέρα. Αμέσως μετά, οι εχθρικοί στόχοι που εντοπίστηκαν έφυγαν από τον εναέριο χώρο της Σερβίας.

Η Σερβία κινητοποιεί δυνάμεις στα σύνορα με το Κόσοβο – αφού έχει θέσει τις δυνάμεις της σε κατάσταση επιφυλακής-συναγερμού…

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η σερβική AF έχει τεθεί σε συναγερμό λόγω της κατάστασης στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, όπου αναμένεται να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα στον σερβικό πληθυσμό.

Μονάδες του σερβικού AF συγκεντρώνονται στα σύνορα του Κοσσυφοπεδίου.

Η Γερμανία ζήτησε από τη Σερβία να επιλέξει μεταξύ ΕΕ και Ρωσίας

Η Σερβία πρέπει να επιλέξει μεταξύ της ένταξης στην ΕΕ και της εταιρικής σχέσης με τη Ρωσία, δήλωσε την Τρίτη ο γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς.ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια :